Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen tipikusan angol dolgot...

Milyen tipikusan angol dolgot tudnék venni ami nem étel és nem tea?

Figyelt kérdés
Az egyik barátom Londonba van. Mondta hogy szeretne valamit hozni nekem. (De csak egy dolgot mert anyagiak...) Mit lenne érdemes kérni tőle, ami tipikusan angol, de nem étel és nem tea?

2018. jan. 30. 00:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagyis na... Logikailag elb4sztam. Nyilván nem én venném... Bár mondjuk lehet ha valami drága jut eszembe megpróbálom megkérni, hogy vegye meg, majd kifizetem
2018. jan. 30. 00:36
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Hát, a brit popkultúra nagyon gazdag, de ha nem vagy benne túlzottan otthon, nehéz lesz személyre szóló ajándékot választania. Vehet egy krikett ütőt, vagy egy TARDIS makettet, de úgyis csak egy fura valami lesz, amit a szekrény tetején tartasz. Ennyi erővel bekereteztethet egy egyfontost, az legalább olcsó :) Esetleg ha nagyon jó vagy angolból, hozhat neked könyvet vagy DVDt eredeti nyelven, az angolok sok kultikus könyvet és sorozatot termelnek ki még napjainkban is.
2018. jan. 30. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket termeszetesen gondolom olcsobban is meg lehet szerezni valami kacatboltbol: [link]

Es meg ezek (talan): [link]

[link]

[link] /england_souvenirs.asp

A muzeomokban talalhatoak ilyen egyedibb szuvenirek. Az angolok meg hiresek az “esernyokrol”, mert ugyebar eleg osszevissza idojaras van, es sok eso😅 kerhetsz egy esernyot angol zaszloval.

Ezeken kivul szerintem mast nem nagyon tudsz kerni

2018. jan. 30. 01:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Én magamnak valami Harry Potteres cuccot kérnék, esetleg Londonos kulcstartót.
2018. jan. 30. 06:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen integető Queen Elizabeth-et kérnék. :D
2018. jan. 30. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Egy emeletes buszt. Természetesen bal kormányost. Bár a behozatalt és a tárolást nehéz megoldani. Ja most látom, hogy olcsóbb dologra gondoltál.:D
2018. jan. 30. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én turi egy TARDIS-t kérnék :D
2018. jan. 30. 11:44
 8/8 anonim válasza:
A bólogató királynő csodás, én átgondolnám. Illetve amikor én ott voltam, láttam elég sok emeletes busz alakú kannát,és néhány telefonfülke bögrét is.
2018. jan. 31. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!