Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan baratkozzak ugy fiukkal...

Hogyan baratkozzak ugy fiukkal, hogy aztan ne erezzek irantuk tobbet?

Figyelt kérdés
Lehet higy most olyan korszakba vagyok (16 eves ) hogy minden fiura lehetseges baatkent tekintek es emiatt nehez csak baratsagot kialakitanom . Vannak fiu haverjaim de azokkal nem olyan szoros a baratsagom, nem ismerem annyira oket csak ugy tarsasagban elvagyunk, de ha egy fiuval olyan igazi szoros baratsag alakul ki valamiert mindig elkezdek tobbet erezni vagy osszekeverem a baratsagot es a szerelmet. Igazabol ezt nagyon nehez nekem elkuloniteni ha van egy fiu akit szeretek belsoleg (baratilag) es jol erzem magam vele, mindent megtudunk beszelni, es kulsore is jol nez ki es igazabol ugy is bejon es vonzodom hozza akkor ez miert ne lehetne tobb mint baratsag? Marmint en ezt nem ertem hogy ilyen esetben mi valasztja el a baratsagaot es azt hogy kialakuljon valami tobb. Emiatt mar elvesztettem egy nagyon fontos baratomat es nem akarom hogy ujra ez tortenjen. Nemudom hogy ezt hogy tudnam megakadalyozni vagy valahogy mashogy gondolkozni, mert ugy erzem hogy igy sosem lesznek fiu barataim olyan igaziak, ha mindig tobbet kezdek erezni irantuk .Mi az ami alapjan tudhatom hogy ennek csak baratsagnak kell maradnia es nem tobbnek

2018. jan. 29. 23:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azthiszem a peldaval igy megertettem , hat igazabol nemtudom mert nem voltam meg szerelmes vagyis lehet voltam mar csak nemtudok rola
2018. jan. 30. 01:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Fontos hogy én konkrétan a jelenben ÉRZETT érzésekről beszélek, amit tényleg érzünk, mint ahogy a hideget vagy a meleget, és nem arról amikor általánosságban kijelentjük, hogy valaki iránt érzünk valamit (vagy mondjuk törődünk vele). Tehát ezzel a módszerrel azt tudod elérni, hogy szerelem helyett csak szeretet érezz (amit ugye sokkal könnyebb kezelni, és nem motivál hülyeségekre) mindössze annyival, hogy amikor rajta kapod magad, hogy szerelmet érzel akkor gyorsan törődéssel gondolsz az adott emberre (mondjuk felsorolod, hogy mire lehet szüksége az adott helyzetben, az érzelmi és szellemi szükségleteket is beleértve).

Nekem legalábbis működik ez, régebben az volt a módszerem, hogy figyeltem a gondolataim, hogy ne nézzek az adott személyre nőként (mert amúgy én fiú vagyok), de az sokkal több energiát és figyelmet igényel (csak sajnos évekbe telt mire rájöttem, hogy a szerelemben nincs törődés, és hogy a kettő kiüti egymást).

2018. jan. 30. 01:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Értem. Hát utólag mindig azt érzi az ember, hogy nem volt az.
2018. jan. 30. 01:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom, majd kiprobalom, hatha bevalik nekemis es megsporolok igy par evet :))
2018. jan. 30. 01:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Okés, sok sikert (és szerencsét, hogy adódjon olyan helyzet amikor nem lesz rá szükséged)!
2018. jan. 30. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!