Hogyan baratkozzak ugy fiukkal, hogy aztan ne erezzek irantuk tobbet?
Fontos hogy én konkrétan a jelenben ÉRZETT érzésekről beszélek, amit tényleg érzünk, mint ahogy a hideget vagy a meleget, és nem arról amikor általánosságban kijelentjük, hogy valaki iránt érzünk valamit (vagy mondjuk törődünk vele). Tehát ezzel a módszerrel azt tudod elérni, hogy szerelem helyett csak szeretet érezz (amit ugye sokkal könnyebb kezelni, és nem motivál hülyeségekre) mindössze annyival, hogy amikor rajta kapod magad, hogy szerelmet érzel akkor gyorsan törődéssel gondolsz az adott emberre (mondjuk felsorolod, hogy mire lehet szüksége az adott helyzetben, az érzelmi és szellemi szükségleteket is beleértve).
Nekem legalábbis működik ez, régebben az volt a módszerem, hogy figyeltem a gondolataim, hogy ne nézzek az adott személyre nőként (mert amúgy én fiú vagyok), de az sokkal több energiát és figyelmet igényel (csak sajnos évekbe telt mire rájöttem, hogy a szerelemben nincs törődés, és hogy a kettő kiüti egymást).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!