Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan barátkozzak fiúkkal?

Hogyan barátkozzak fiúkkal?

Figyelt kérdés
Szerintem nem kifejtendő ez a kérdés :D

2015. márc. 25. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Közös cselekedet (futás, úszás) közben mondod neki: szia.
2015. márc. 25. 17:24
 2/10 A kérdező kommentje:
amúgy lány vagyok ha valaki nem tudná :'D
2015. márc. 25. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
6%
miért akarsz pont fiúkkal barátkozni? Szerintem hülye ötlet.
2015. márc. 25. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Korod,lakhelyed?

Irj ha 20felett vagy.

2015. márc. 25. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Én lány vagyok, de egy fiú személyiségével, ezért én nagyon könnyen ki tudok jönni velük.
2015. márc. 25. 20:25
 6/10 anonim válasza:
86%
Szia!:) Fiukkal egyszerubb baratkozni mint lanyokkal :D legalabb is nekem (en is lany vagyok) es amugy ez erdekes mivel olyan vagyokmint egy atlag csaj csmo baratnom van stb de a lejobb baratom megis fiu:p nem nehez fiukkal baratkozni, de semmikepp netekints ra ugy,mint egy "baratnore" mert o nem az es sosem lesz az :)
2015. ápr. 13. 18:06
 7/10 anonim válasza:
73%

Én is lány vagyok van 4 barátnőm és vagy 100 fiú haverom én pl. olyan fiús lány vagyok.

Mi az amit a fiúk is meg te is szeretsz? És akkor ha megvan

már be is szállhatsz közéjük nálunk pl. imádom baromkodni XD

2015. máj. 11. 15:41
 8/10 anonim válasza:
76%
Egyszerű.Légy vicces.Nézz ki jól.Vagy legyél olyan csaj akivel el lehet engedni magad.A fiúk ez szeretik.Nem azt, ha egy csaj túl nyávogós nem lehet vele beszélgetni viccelődni.Én is sokszor lógok fiúkkal.Volt már legjobb fiú barátom és nem jöttünk ki túl jól:D...szval lényeg az, hogy add magad ah van vlmi ciki benned (mindenkiben van) akkor se szégyeld:)!Ja és ha szívják a véred ne vedd magadra nem azért mondják mert igaz vagy azért, mert csúnya vagy hanem azért, mert ők ilyenek fiúk.Te is szívd a vérük vagy te is vedd fel az adott ember vagy csoport stílusát!Remélem segíthettem:D
2016. jan. 17. 13:47
 9/10 anonim válasza:
72%
Legyél velük kedves vicces a legtöbb fiú az ilyen lányokat szereti
2018. jan. 6. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:
43%
Hát ha nem szereted a fiús dolgokat vagy legalábbis olyanokat amiket fiúk szeretnek akkor sokra fogsz menni... én pl focizok szeretem a fegyvereket a verekedős játékokat meg verekedni is ha úgy tartja kedvem, nem tartom magam csúnyának de szépnek sem. Azt ajánlom poénból se legyél eg*ista mert én ha poénból eg*ista dolgokat mondok magamról csak a legjobb fiú haverom érti. A többi beképzelten tart/tartana mert nem értik. Bár lehet hogy azért van mert ők... ők... aztán lehessen veled miről beszélgetni mer fiúkkal nem arról fogsz ám pletykálni hogy az a csaj milyen egy b*nkó.. meg hogy az a fiú milyen helyes meg minden csajos cucc. Arra vannak a barátnők.. öhm.. mi van még.. yaaa az hogy lehessen veled h*lyülni. Ha beszólnak ne vedd magadra és lehetőleg ne legyenek gy*szak a beszólásaid... Vagy ha nem jut eszedbe semmi inkább maradj csöndben. Szerintem ne öltözköd/nézz ki túl fiusan mert az nem fog nekik bejönni. Nekem is van csajos énem, általában nem az egyik vagy a másik vagyok hanem mind kettő. Mert ez vagyok én. És ha valami csajos dolgot mondok,csinálok stb. Akkor kb ez a: jahj csajok.. vagy csak mosolyognak rajta egyet. De nem egy ilyen nyávogós sz*rra gondolok hogy yayy ne elfolyt a sminkem... hanem valami másra :D de amúgy miért szeretnél fiúkkal barátkozni? Hány éves vagy?!
2018. aug. 4. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!