Hol találtál olyan társaságot/baráti kört akikkel eljárkálsz koncertekre, fesztiválokra?
Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 15:19
3/7 anonim válasza:
Gimis vagyok, de nincs ilyen baráti társaságom, soha nem is volt sajnos. Szerintem soha nem is lesz :D
4/7 anonim válasza:
Egy korábbi hosszabb távú munkahelyen, ahol diákmunkás voltam, megismertem néhány embert, akikkel azóta is összejárunk szórakozni. Hasonló a zenei ízlésünk, velük szoktam koncertezni, fesztiválozni.
Illetve egyetemről van még egy ilyen társaságom.
5/7 anonim válasza:
A volt munkahelyem által,az akkori kolléganőm aki azóta szintén otthagyta a munkahelyet alakitott egy mozizós,szinházas csoportot több mint tíz tagja van.Van amikor többen,van úgy hogy ketten-hárman megyünk programra van amikor senkinek em jön össze,de átlagban azért igen.
6/7 Metionin válasza:
Én a koliban. Aztán a koncerteken is találkoztunk pár emberrel akik mindig szólnak ha mennek.
7/7 anonim válasza:
Aki Békés megye környékén akar koncertre/fesztiválra járni, az rám írhat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!