Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet meggyőzni?

Hogyan lehet meggyőzni?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet meggyőzni egy embert valamiről, amiről magában már egy teljesen más véleményt alakított ki (ami nem helyes, nem jó stb.). Szóval például egy ember eldöntötte, hogy ő soha többet nem szeretne barátokat, mert egyszer már csalódott egy barátjában, vagy valami hasonló.

2018. jan. 26. 20:53
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Hagynod kell, hogy saját magában érjen meg a változás gondolata. Hogy ő jöjjön rá, hogy picit változtathat a felfogásán a dologgal kapcsolatban.

Nekem is volt ilyen, hogy valakitől nagyon elhatároltam magam, és hosszú hónapokig, évekig így gondoltam, aztán finomítottam a dolgon magamban szép lassan és nyitottam a másik felé. Az másik kérdés, hogy rábsztam és megismétlődött ugyanaz ami miatt anno megfogadtam, hogy soha többet.

Ha az ember sokszor megy neki ugyanannak a falnak, egy idő után kőkemény elvei lesznek amiken nem változtat senki kedvéért.

Én most így vagyok ezzel. Jogos önvédelem..

2018. jan. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!