Lányok ti elvárjátok egy nagyon jó haverotoktól, hogy fizesse a piát, a belépőt meg ilyenek? Ha nem én fizetek mindent akkor megharagszik? 18/F
Szerintem kihasználna Téged. Én sosem várnám el, hogy más fizessen nekem, nem vagyok önző személy.
Kicsit konkretizáld a kérdést, ki hívott meg kit, milyen sűrűn fordul elő, hogy Neked kell fizetned?
Szia
Én nő vagyok és nem szoktam elfogadni ilyesmit, legfeljebb a páromtól, de ott is kölcsönös a dolog.
Sosem várnám el egy havertól, hogy fizessen nekem mindent csak mert nő vagyok. Van férfi aki ezt megérti és elfogadja, és van olyan is aki megsértődik és nem tart normálisnak emiatt.
Ne legyél már papucs. Azért mert lyuk van a lábai között nem kell neked venned bármit. Srác barátaidnak is te szoktál fizetni? És ők is megharagszanak ha nemet mondasz? Ugye hogy nem. Ő is csak egy barát nem? Vegye meg neki az anyja, apja vagy a csávója.
Simán csak kihasznál. Embereld meg magad, és kezdjél valamit hogy ne érdekeljen ha valaki azért megharagszik mert nem csicskáztathat és nyúlhat le pénzzel. Ne legyél szerencsétlen.
*próbálja
Ha pedig nem tudom elképzelni a fiút páromként, akkor nem is fogadok el tőle ilyen meghívásokat.
nem várnám el.
még randin is kínos tud lenni.
egyszer randiztam valakivel, és már randi közben tudtam, hogy semmit sem fogok tőle akarni, de ő fizetett mindent, ebédet, kávét egy másik helyen, pedig azt tényleg én akartam legalább, csak kicselezett, mikor elmentem a wc-re. azóta is rossz rágondolni, mert totál úgy érzem, hogy tartozom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!