Hol találok vigaszt?
Egy jó barátom akivel több is volt teljesen elfordul a világtól. Hiába minden, megsértődik, elindult a lejtőn lefelé egyedül én próbálok meg segíteni, de már minden idegesíti ergó fordítva sült el most rám haragszik amiért megmentettem az életét nemrég /szó szerint/
Mivel tudnám vigasztalni magam? Elfáradtam, sok volt ez az év így most. Nem érzem a saját magam határait mintha megsemmisültem volna. Megállt az idő, és lefagyott a lelkem. Vágyom az emberek közé pl.ma direkt a tömött buszra. A fizikai közelségre.
Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben most tényleg kiszállnék totál értelmetlen harcokat vívtam évekig.
Ilyenkor merre tovább? Minden választ köszönök. Hasznos lesz.

Szakember segítségét is kérheted. Terápiás csoportok/pszichológus/önismereti csoport.
Megpróbálhatsz új irányt vetni az életednek. Keress új célokat, válts szakmát.
Segíts másokon, önkénteskedj.
Mozdulj ki a környezetedből, igyekezz rájönni ki is vagy, az önismeret a kulcs. Keress új célokat.

..sajnos nem találtam Hogyan mentsük meg a másik életét 10+1 tipp kézikönyvet..:((( Próbáltam már azt is, épp hogy csak fizikailag nem húztam el odáig..nincs betegségtudatuk.
Ha lenne nem lenne itt a kérdés..

"Mivel tudnám vigasztalni magam?"
Ha szeretnél, írj rám, és megbeszélhetjük ezt az ügyet, úgyis van most sok szabadidőm.
Miután másik szemszögből látni fogod ezeket elfog múlni a rosszkedv.

“Egy jó barátom akivel több is volt”
Ne dugj a barátaiddal, mert onnantól nem vesz komolyan. Ezért nem tudsz most segíteni neked, bajban senki nem az ex-kúróspajtinak nyílik meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!