Mit lehet tenni az olyan baráttal aki állandóan azt nézi, mikor voltam fent facebookon?
Van főiskoláról egy barátom, szoktunk néha beszélgetni facebookon. Viszont olyankor mindig elmondja hogy előző este meddig voltam elérhető, és le szokta menteni képernyőmentéssel. Múltkor beszélgettünk este, és azzal kezdte hogy reggel mikor felkelt az volt az első hogy megnézze meddig voltam elérhető.
Nem értem mire jó ez, már mondtam neki hogy ne ezzel foglalkozzon már, de nem fogja fel, és unom. Letiltani nem akarom. Hogy mondjam meg neki hogy álljon le ezzel?
Féltékeny rád, de hogy milyen szinten (baráti vagy szerelmi) nem tudom. Utóbbi esélyesebb, egyedülálló, nem volt barátnője még, te nő vagy, sokat és gyakran beszéltek, te vagy szinte az egyetlen társasága, rakd össze.
Azért nézegeti, hogy mikor vagy aktív, meddig voltál fent, mert ilyenkor ezeket gondolja:
- fent vagy, de nem keresed. KIVEL BESZÉLGETSZ?
- elköszönt 21:48-kor, de még fent van, pedig 23:33 van. KIVEL BESZÉLGET?
- 16 órája volt elérhető. HOL VAGY, KIVEL VAGY, MIT CSINÁLSZ?
Egyébként ha kikapcsolod a chat-et, hogy ne mutasson elérhetőnek, az aktivitásod a másik fél számára látszódik. Nem azt írja, hogy most vagy elérhető, hanem 1p.
Tedd helyre mikor megint azzal jön, hogy meddig voltál fent. Tudja meg, hanyas a kabát.
De csinálhatod azt is, hogy eltúlzod a dolgot: mielőtt ő jönne elő a nyomozati eredményekkel, te leírod neki magadtól cinikus hangnemben. Akár részletekbe menően is. A lényeg, hogy óra, percre pontosan tedd. Az eleje legyen igaz, és ahogy haladsz a történetben, legyen egyre jobban kiszínezve, nyilvánvaló hülyeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!