Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Meguntak volna a barátaim?

Meguntak volna a barátaim?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje ismerem őket össze is szoktunk.. A társaságban vannak lányok is és fiúk is de múlt évben szivattak folyamatosan de suli kezdeténél megbánták és meg is bocsájtottam..Na és most vagyunk ott hogy abból a társaságból (12 főből) 8 baszik beszélgetni velem,bunkózik.. és az a baj hogy ők az úgymond "vezetők" 2 csaj és egy fiú.. Hívom őket de mindig leráznak.. 6 alkalomból 2x eljönnek max..A többi meg mint a birkák követik őket.. Mindenkivel jó arcok csak velem nem.. osztálykiránduláson is kiközösítettek és én megy az egyik barátom maradtunk a szobában.. Ők addig kibeszéltek ha meg oda akartunk menni szó nélkül elmentek... Nem tudom mi lehet a bajuk mert elég izgalmas vagyok legalább is szerintem.. Bmxezek úszok mellette, mindig tudok valami újat mesélni és az informatikához is jól értek.. Mi lehet a bajuk?

2018. jan. 19. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? elég gyerekesen viselkednek, szterintem még nem komolyodtak meg
2018. jan. 19. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nem volt semm ok, előzmény, akkor nincs értelme ezt erőltetni. Igazából azt sem értem, hogy miért nevezed őket a barátaidnak.
2018. jan. 20. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!