Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan találhatnék barátnő...

Hogyan találhatnék barátnő (ke) t magamnak? 19 éves lány vagyok, voltak barátságaim, csak elkoptak. Eléggé egyedül érzem magam.

Figyelt kérdés
Van barátom (távkapcsolat), ettől függetlenül hiányzik hogy nincs olyan barátnőm akivel meg tudnék beszélni komolyabb dolgokat vagy ki tudnék járni. Gimiben nem jött össze a barátkozás, ez az utolsó évem és jön az egyetem, félek hogy teljesen egyedül maradok. :(

2018. jan. 18. 10:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
elfelejtettem még a programpartner oldalt v ehhez hasonló oldalakat guglizz rájuk. szóval itt adhatsz fel hirdetést de azért ne rögtön talizz velük meg ne hívd magadhoz, neten csekkold őket stb. sajna én itt vidéken nem nagyon találok érdeklődésembe belevágó emberkéket, de hátha Pesten nagyobb az élet.
2018. jan. 18. 12:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Debrecenből valaki?
2018. jan. 18. 14:41
 13/19 anonim válasza:
Hidd el egyetemen nem fogsz egyedül maradni. Mielőtt bekerültem én is féltem ettől, mert a gimis legjobb barátnőm csúnyán faliképnél hagyott. De egyetemen egy olyan közösségbe kerültem, amiben jól érzem magam és vannak barátaim. Szóval ne aggódj, csak légy nyitott.:) De ha gondolod írhatsz nyugodtan privátot is. 20/L
2018. jan. 19. 10:20
 14/19 anonim ***** válasza:
12-es na mi az már omeglén nem tudod irogatni átjöttél ide?:D
2018. jan. 19. 15:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Hogy hol?? :)
2018. jan. 19. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha beszélgetni szeretnél, nekem írhatsz, 20 éves lány vagyok.

Egyébként milyen szakra jelentkeztél? :)

2018. febr. 11. 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha gondolod irj ram nyugodtad.18 éves lány vagyok nekem sincsenek barátaim és nagyon egyedül érzem magad ha gondolod beszélgethetünk.. :)
2018. febr. 11. 14:19
 18/19 anonim válasza:
írj nyugodtan😌 18/l
2018. febr. 12. 00:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Írj nyugodta, kitalálunk valamit. :) 28/F
2018. márc. 29. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!