Mi történthetett?
Van egy nagyon jó fiú barátom. Már 9 éve igazi barátok vagyunk. Mindig ott voltunk egymás mellett. Mindkettőnknek van kapcsolata kb fel éve és neki ez az első.
Nagyon sokszor úgy érzem az elmúlt egy évben inkább róla szólnak csak a dolgok. Magáról beszél, hosszan kifejti mondjuk a problémáját amire hosszu választ vár segítséget. Én ezt meg is adom. Mint eddig.
Ugyanakkor mikor én vagyok rossz passzban. Van hogy elolvassa de nem is válaszol. Vagy jóval később, és ha válaszol pár mondatban akár segíteni.. Nincs meg ez az egyensúly mint régen.
Sokszor mondja hogy ő nincs eléggé ott nekem.. Néha úgy érzi hogy nem figyel rám eléggé. Tehát ő is elismeri. És ha így látja miért nem tesz ellene?
Mitől lehet ez? Mi változott meg? Én értem hogy az új kapcsolat fontos és én is kapcsolatban vagyok de mégsem tőmondatokban válaszolok és segítek neki.
Iszonyú rosszul esik...
Pedig köztünk soha nem volt ez.
24 évesek vagyunk.
Másnak is volt így?
Nekem megszakadt a barátság 6 év után.
Egyik napról a másikra el kezdett ignorálni. Úgy tűnik, csak én hittem azt, hogy igaz barátom. Mai napig értetlenül állok a dolog előtt. Rosszul esett, de már nem túlléptem. 22/L
Elképzelhető, hogy az is frusztrálja, hogy valami miatt nem tud annyit adni ebbe, mint te.
Az hogy nem is válaszol, ultrágáz. Az más, ha valamit bővebben kell kifejtenem, akkor elolvasom, de nem válaszolok egyből, hanem átgondolom vagy megvárom, hogy legyen normálisan időm és majd később írok.
Csak nem értem mi a probléma.. Megunt vagy mi.. Akkor viszont elég gerinctelen dolog ez mert én mindig mellé álltam és ezt ő is elismerte.
Én meg ejtve vagyok.. Lehet túl sokat adok magamból ilyen téren. Nem kéne mindig mindenben segítenem?
Én nem engedek magamhoz közel túl sok embert, de akiket igen azoknak mindig segítek bármi is legyen.
De sajnos sokszor vettem már észre hogy nem kaptam ugyanazt vissza.. Sőt. Egy idő után természetesnek veszik a dolgot.. És nem tesznek értem..
Már két emberrel megszakítottam emiatt a kapcsolatot mert kihasználás volt már..
Ő az akiről nem gondoltam volna sohasem hogy így kezd el viselkedni..
De csináltok együtt jó dolgokat is, vagy csak a panaszkodás/egymás sajnálgatása megy neten?
Am valószínűleg most, hogy megkapja egy másik nőtől mindazt, amit te nyújtottál eddig, plusz még a szexet is, így már egyszerűen nem vagy elég érdekes neki. Egy nő nyígására és babusgatására van energiája, és akkor az az egy már az, amelyik le is fekszik vele. Elég valószínű, hogy eddig csak azért volt körülöted, mert azt hitte, végül te leszel az a nő.. de így, hogy megkapott egy másikat, rád már nincs szüksége. Ebben az esetben ez sosem volt barátság, csak a szokásos “punciles” jó hosszan elnyújtva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!