Mi a legértelmetlenebb indok/dolog, ami miatt tönkrement egy barátságod?
Szó szerint sírva fakadtam, ahogy a válaszokat olvastam :'(
Hát nálam az a helyzet, hogy az illetőnek nem tetszett az, hogy érdeklődtem iránta, nem akart magáról beszélni (persze sosem mondta, csak a legvégén említette...), továbbá voltak szokásaim, amik szintén nem tetszettek neki. Ezeket baromi egyszerűen egy perc alatt meg tudtuk volna beszélni... Mondtam neki, hogy megváltozom, bármit megteszek, de nem volt hajlandó "megbocsájtani". Amikor bocsánatot kértem ráadásul azt mondta, nem haragszik, de ezt nem szeretné folytatni. Akárhogy könyörögtem, hogy gondolja át. A részéről kb ez volt a probléma.
Nekem sokkal több és komolyabb "felhántorgatnivalóm" volt. Hazudozott, elhallgatott előlem dolgokat. Rettenetesen önző és érdekember volt. Csak addig kellettem neki, addig keresett, amíg hasznot húzhatott belőlem, utána már le se szart. Nem kezdem el sorolni, miket tettem, hogy a kedvében járjak. De nem volt jó. Gondolt egyet, és véget vetett az egésznek.
Ha belemegy, hogy újrakezdjük, én mindent megbocsájtottam volna neki, minden hibáját és mindent amivel megbántott elnéztem volna. Annyira fontos volt nekem... A legjobb barátom volt, de már soha nem fogunk beszélni egymással :(
Teljesen megértelek Kérdező!
Nálam is ez a helyzet. Olyan dolgok miatt, amiket simán meg lehetne beszélni...ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!