Titeket zavarna ez a dolog?
"Beszívecskézte a profilképét" xD
Hiába iszonyat pocsék film, akkor is eszembejutott A kör.
"Te szereted az egyszarvús matricát?, mosolygós fej, Igen, szeretem az egyszarvús matricát, mosolygós fej"
Én nem szoktam beszívecskézni más fiúk profilját, szerintem tipikus r***c dolog. Ha a leendő fiúm szívecskézné más lányokét, tuti elgondolkodnék rajta hogy mit is akarok én tőle, amikor másokat is nézeget. Persze, azért van a szeme, és még együtt sem vagytok. Nekem rosszul esne, talán szóvá tettem volna, de talán picit finomabban is fogalmazhattál volna. Hisztijének nem volt helye. Ha normálisan nem tud válaszolni (mondjuk te sem voltál túl kedves...) akkor a továbbiakban a problémákat sem tudnátok megbeszélni. Ez az én nézőpontom. Azért érdekelne hogy végül mi lett a vége:)
16/L
“Hisztijének nem volt helye. Ha normálisan nem tud válaszolni (mondjuk te sem voltál túl kedves...) akkor a továbbiakban a problémákat sem tudnátok megbeszélni. Ez az én nézőpontom.”
Elég hülye nézőpont. Főleg mert a kérdező egyetlen szót sem írt az adott lány válaszáról, vagy hisztiről, ez csak a te kis buksidban létezik. De azért ítélkezel. Klassz kiscsaj lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!