Normális, ha csak én írok rá?
Egyik ismerősömmel tök jól kijövök, meg jókat tudunk beszélni személyesen, de egész egyszerűen ha nem írok neki messengeren, hogy mi hír van felőle, nem jelentkezik.
Nekem pedig kicsit wtf, hogy ha bármikor keresem rám ér, illetve tök jól kijövünk, de egyébként ő nem ír rám random. (Anno volt hogy egy hónapig nem írtam neki, aztán amikor írtam egyből az volt a második szava, hogy akart korábban is írni nekem... Hogyne :D)
Lehet szimplán csak nem olyan mély a barátságunk, mint gondoltam? :o
Nyílván én is a személyes beszélgetéseket preferálom, de úgy nehéz megbeszélni egy találkozót , ha nem írsz rá messengeren, vagy nincs sok időd, de érdekel mi történt a másikkal mostanában.
Nem akarok ebből felesleges vitát generálni, csak jól esne, ha egyszer nem én érdeklődnék felőle, hanem ő felőlem x idő után :D
Én is lehetnék ez, habár miután a barátom meggyőzött arról, hogy bármikor szeret beszélni velem, én is szoktam keresni, bár nem olyan gyakran, mint ő.
Én sem szeretek kezdeményezni a beszélgetést múltbéli negatív tapasztalatok miatt, amikor -bár barátságosabb voltam, mint most - nem sikerültek valami jól a kapcsolataim, emiatt bizalmatlanabb vagyok.
Ennekellenére pár barátommal egy időután feltűnt, hogy jól kijövünk, ezért már én is merészkedek arra, hogy írjak.
De ha valakivel kérdőjeles a kapcsolatom, akkor nem szívesen csüngök rajta.
A legrosszabb, hogy volt olyan barátom, aki szóba hozta, hogy legtöbbször ő keres, Amikor meg én kerestem, akkor meg undok volt velem, ok nélkül hisztizett. Na ilyenkor nekem volt kicsit wtf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!