Egy barátnőm folyton ignorálja ha írok neki. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon zavaró, hogy ha messengeren küldök neki képet/hangüzit/szöveget megnézi és nem ír rá vissza semmit, vagy sokszor meg sem nézi. Hiába kérdezek valamit vagy szegezek hozzá kérést akármit, kb csak akkor keres ha problémája van vagy ha ő akar vmit. Amúgy élőben jól elvagyunk, jól érzem magam vele.2017. okt. 31. 17:49
1/9 anonim válasza:
Ne írj neki, és ha ő ír, te se válaszolj. Ez ennyire egyszerű. Hitted volna?
2/9 anonim válasza:
Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg nem szeret a neten kommunikálni? Bármilyen hihetetlen, de sok ilyen ember van.
3/9 anonim válasza:
Ez érdekes, de van ilyen.
Szerintem ami lehet, hogy élőben jobb neki
kommunikálni vagy nem tudom.
Lehet a virtuális világ nem az ő "világa".
De ezt, csak gondolom fogalmam sincs.
4/9 A kérdező kommentje:
#2 nem hinném hogy nem szeretne neten kommunikálni. Amikor neki van valamije keres és beszélünk. És nem is az zavar hogy nem adna visszajelzést néhány jelentéktelen dolgokra, hanem megesik hogy elég komoly vagy fontos dologgal keresem meg, de ben reagál rá.
2017. okt. 31. 18:00
5/9 A kérdező kommentje:
*nem
2017. okt. 31. 18:01
6/9 anonim válasza:
jaaa, hogy amikor neki gondja van, akkor persze ír.
szimplán csak kihasznál
7/9 anonim válasza:
Élőben, szemtől szembe kell erre rákérdezni, mert egyik válaszoló se tudhatja barátnődön kívül, hogy miért ignorál...
8/9 anonim válasza:
Nekem is van ilyen haverom. Egyszerűen utál csetelni, csak a munkája miatt van fenn a fészen. Én ellenben imádok, így sokszor bepróbálkozom nála, és elég sokszor reakció nélkül maradnak a kis szösszeneteim. Élőben meg simán eldumálunk 1-2 órát.
9/9 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy miért csinálja. Ha megbeszéltétek esetleg és utána is csinálja, akkor hatalmas szeretettel tojj a fejére te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!