Mit tegyek ha a barátnőm folyton nálunk van?
Senki ne értse félre,mind a ketten lányok vagyunk,és csak baráti kapcsolat van közöttünk.
Mostanában nagyob jóban lettünk,és ezzel nincs semmi bajom,csak annyi,hogy egyfoltyában nálunk akar lógni.(Itt gondolok arra,hogy vmikor rámír,és rá 5 percre már csönget nálunk).A múltkor pl.feljött hozzánk 7 órakor,vagy akkor is ide állít,ha éppen vendégek vannak nálunk.Tökre örülök,hogy jóban lettünk,meg minden,csak ez már sok nekem,arról meg ne is beszéljünk,hogy a szüleim milyen idegesek már.
Mit csináljak,hogy egy kicsit leszálljon rólam?
13/l
Szerintem ezt így ahogy leírtad nyugodtan elmondhatod neki :)
Igazából magától kellene észrevennie magát, és, hogy mi a sok, de, ha nem megy... :)
Akkor egy picit segíteni kell neki :)))
Én igaz fiú vagyok de a legjobb barátaimból soha nem volt sok.
Fontos, hogy ha te vagy egy x színvonalú otthon akkor ne 6x szinten fogadd őt hanem szoktasd meg vele, hogy most nincs akkora rend meg közben segítek a szüleimnek stb, stb.
Ha meg vandég van hívatkozz arra, hogy a szülők nem díjazzák ha átjön és azt sem ha te mész hozzá a vendégekkel való foglalkozás helyett uh sztornó.
Kb ezek..
Ja és ez nem az a kategória amit úgy el lehet mondani, hogy" sokat vagy itt meg rosszkor".
Az tuti nem beszél veled többet.
Köszönöm mindenkinek!
Sokat segítettetek,de sajnos ő nem olyan,hogy felhív.Egyszer ír facebookon,és utána feljön,ha válszolok,ha nem.Azért majd megpróbálom neki kedvesen elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!