Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennétek, ha egy barátotok...

Mit tennétek, ha egy barátotokról kiderülne, hogy betegesen ferde hajlamú?

Figyelt kérdés

Olyasmit mondott hogy nők hányásával és székletével kapcsolatos szexuális fantáziái vannak illetve fiatal 16-18 éves lányokkal kapcsolatban amikor ő 35-40 éves de hogy soha nem tenne ilyesmit csak gondol rá viszont nyíltan felvállalja, ha kell. Elég különös srác, mérnök-programozó, elképesztően sok dologban segít a munkámmal kapcsolatban.

Egyrészt attól is félek, ha tényleg megmarad a kapcsolatunk, vagy sokat megtud rólam, később ha barátnőm lesz és kislányunk születik elképzelhető, hogy ha ilyen hajlamai vannak más hajlamai is lehetnek és bántani fogja, hiába mondja, hogy nem. Szóval nem tudom mit kezdjek vele. Azt sem értem minek mondta el, már 3 éve ismerem és mindig is furcsa volt, de ilyesmit sosem mondott nekem.

2018. jan. 11. 19:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A fantázia az fantázia, nem egyenlő a tényleges igényekkel. Egy 16-18 éves pedig ma elmegy akár huszonötnek is. Valószínűleg azért mondta el, mert megbízhatónak tart, aki nem él vissza a tudással.
2018. jan. 11. 19:19
 2/19 A kérdező kommentje:
Jó, csak én azon gondolkodtam már, hogy meg kéne öletni.
2018. jan. 11. 19:21
 3/19 A kérdező kommentje:
Jó embernek mondta el.
2018. jan. 11. 19:21
 4/19 A kérdező kommentje:

Elmondom miért.

Mert aki ilyenekről álmodozik főleg fiatal lányokkal az esélyes, hogy meg is teszi és nekem sem hiányzik, hogy mondjuk az én lányomat vagy ismerősömét fogja le éjjel vagy drogozza be és szarja össze meg ilyenek. Az ilyen embernek nincs létjogosultsága, újra kell indítani. Eutanázia. A harapós kutyákat is elaltatják. Így is túl sokan vagyunk a földön.

2018. jan. 11. 19:25
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha, máris tudom, ki az igazán beteg közületek. Megy a jelentés a moderátoroknak.
2018. jan. 11. 19:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Én azért szeretném hallani a többi válaszoló véleményét is. A kérdésben semmi szabályellenes nincs és komoly problémát feszeget. Te meg légyszíves ne védd az ilyen selejteket.
2018. jan. 11. 19:31
 7/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy a barátom ilyen. Szomorú vagyok miatta, amiket írtam nem gyűlöletből csak tiszta logikából írtam.
2018. jan. 11. 19:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kommentet is lehet jelenteni, és te két kommentedben is valaki meggyilkolását promozod amiatt, amiről fantáziál.

Logikáról beszélsz? Az ember egy csomó mindenről fantáziál, amit nem tesz vagy tenne meg valójában. Sok nő szexuális fantáziája, hogy szexre kényszerítik, de valójában nem akarnának ilyet átélni.

Plusz az ismerősöd fantáziájában nincs semmi, ami kölcsönös beleegyezés esetén törvénytelen lenne, ellenben a gyilkossággal, amiről te beszélsz. A logikád szerint tehát téged kéne előbb "elaltatni", csak mondom.

Szép, hogy érdekelnek a vélemények, fogadd el az enyémet is.

2018. jan. 11. 19:43
 9/19 A kérdező kommentje:
A te logikád szerint csak a tiédet kellene elfogadni.
2018. jan. 11. 19:46
 10/19 A kérdező kommentje:
A te logikád szerint ha én arról fantáziálok, hogy puszta kézzel megfojtanám a beteg barátomat, ugyanannyira legális mivel csak fanzátiálás mint az, hogy ő a 16 éves lányomat megerőszakolja és összekeni széklettel....
2018. jan. 11. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!