Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van itt olyan akinek sikerült...

Van itt olyan akinek sikerült már randiig eljutni az eféle társkeresőkkel?

Figyelt kérdés

Youlove , lovely ( Lényegében ugyanaz) lényeg hogy valamilyen androidos applikáción keresztül?

Metál pozitív visszajelzés valamelyik programmal kapcsolatban?

Sajnos én teljesen esélytelennek látom egyetlen egy lánnyal se volt még találatom. Kort is írjatok légyszíves.

2018. jan. 10. 20:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
# 9 Szerintem ez nem a társkereső platformtól függ.
2018. jan. 10. 21:27
 12/20 anonim ***** válasza:
# 7 Nem tudom, hogy mennyire ismered a tindert, de tudtommal ott nem "fogynak" el, csak ideiglenesen, ha később újra rálépsz, akkor ismét lesznek. Én több, mint féléve használom, és még mindig nem fogytak el, akárhányszor rálépek, mindig van egy újabb választék sor, persze ezek között akad olyan is, ami ismétlődve jelenik meg.
2018. jan. 10. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
A tinder semmiképp se na oda tényleg nem normális önértékeléssel rendelkező lányok járnak..Én is végig nyomtam 1x kb.mindenkit és nulla reakció,pedig azért legrosszabb esetben is csak átlagos külsőm van.
2018. jan. 10. 22:08
 14/20 A kérdező kommentje:

az a baj a személyes ismerkedéssel, hogy most eléggé mély ponton vagyok erőnlétileg erre a térre. Már arra értem hogy érdeklődőnek lenni egy lány felé aki alapjaiban semmi jelét nem küldi hogy tetszenék neki vagy hasonló.

Magyarán már tudjátok beleestem én is abba, amiben sok lány úszkál akikkel itt ott utazás alatt találkozni. Magyarán k* passzívak. 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor kérdeztek tőlem bármit is. már pedig beszélgetni 1 oldalúan nem lehet és fárasztó (megaztán kedvem sincs hozzá úgy). Elfáradtam.

Elsőre megint valahogy igazán kedvet kéne szereznem hogy kedvel álljak neki.

Nincs vissza töltés. Sok lánnyal kezdtem korábban beszélgetést, teljesen elcseszettnek érzem ezt az ismerkedősdit, nem tom nekem valahogy nem pálya. Alapba is sokat vagyok egyedül (totál barát tesó nélkül), nem járok társaságba, picit nehéz szociálisnak lenni. De, egyébként ha nem erről van szó semmi de semmi bajom. Azt szólítok le, vagy beszélek akivel akarok, nem okoz gondot. De ha már az van bennem, hogy na most leszólítom, beszélgetek vele stb.. már görcsös leszek. sz* az egész ahogy van :D tudom, erre mondják: hát ne gondolj erre :)

Jól mondják: "legnagyobb kihívás saját korlátainkon túl lépni".

2018. jan. 11. 00:33
 15/20 A kérdező kommentje:
de röviden: a f* k* van
2018. jan. 11. 00:33
 16/20 anonim ***** válasza:
Badooról volt sok randim, illetve már 1 éve együtt vagyok az ott talált párommal. 23/F
2018. jan. 11. 06:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Azt nem igazán szeretem mert ott mindenért fizetni kell. Ám hiába írok valakinek az nem kapja meg Szerintem csak akkor ha fizetek
2018. jan. 11. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Megkapja, csak arra megy, hogy elutasítás, így számodra úgy jelzi, mintha nem látta volna. Mint Facebookon, ha nem ismerősnek írsz.
2018. jan. 12. 07:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát elég hervasztó akkor a helyzet. Nekem eddig egy transzfesztita irt csak magától:D gáz a köbön
2018. jan. 12. 07:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Az a lúzer aki avval veri a mellét hogy hány nőt dugott meg az ilyen társkereső oldalról annak óriási nagy graat! Ez ugyanis mindenkinek sikerül, de értelmes tartós kapcsolatot kialakítani na ezzel mi a helyzet öcsém? Úgyhogy kussolok de nagyon, mert elárulom nekem eggyel sem. Igaz volt egy menyasszonyom de az a nő is kamu volt én meg hülye hogy bedőltem és eljegyeztem.
2018. jan. 18. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!