Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt már veled olyan, hogy...

Volt már veled olyan, hogy azt érezted a barátaid egy időre nem foglalkoznak veled?

Figyelt kérdés
Mostanában azt érzem, hogy a barátaim hanyagolnak engem. Kicsit már meguntam, hogy állandóan én írok, és kuncsorgok, hogy találkozzunk, és beszélgessünk. Ha én nem írnék, le se lennék tojva. Bármiről lehet velem beszélgetni, szeretnék eljárni egy kis csapattal színházba, maratoni futásra, moziba,túrázni vagy csak úgy egy társasjáték estre. Olyan jól esne, ha valaki csak úgy rámírna, hogy mi van velem, menjünk el valahova, de ne csak azért, mert kell neki valami. Csak én küzdök ezzel a probélmával? Mert lassan már kezd felemészteni ez a tudat.

2018. jan. 10. 19:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretne ezen változtatni,nyugodtan írjon privit. Egyébként lány vagyok, és lány társaságra is vágyom (nem vagyok lezbikus) :D
2018. jan. 11. 06:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyelőre én kérek elnézést, válasz érkezett. Paranoiás vagyok, na. :D
2018. jan. 11. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!