Mit tegyek ha a, , legjobb barátnőm’’ kihasznál?
Figyelt kérdés
Mindenkinek kibeszél és letagadja, egy másik barátnőmnek még ezt is mondta hogy gonosz vagyok (amit nem értem miért sose bántottam) nekem mind ezt letagadja, nem engedi hogy másokkal barátkozzak, de ő persze bárkivel barátkozhat, olyanokat mond rólam hogy azt bánta meg legjobban 2017 -Ben hogy velem barátkozott. Mit csináljak hagyjam a fenébe? Nagyon rosszul esik😞2018. jan. 8. 15:13
11/11 anonim válasza:
volt ilyen bnőm de tapasztalatbol mondom neked hogy ne beszélj az ilyennel ne akard megérteni hogy miért viselkedik így veled m@ssal meg kedves.Én összevesztem csúnyán vele és még ő akadt ki hálistennek nem beszêltünk azota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!