Úgy érzem kihasznál a legjobb barátnőm! Most mit tegyek?
A legjobb barátnőm 2 hete jött össze egy fiúval.Azalatt az idő alatt soha nem jött le kicsit beszélgetni,és soha nem írt rám. Mikor én ráírtam,és kicsit beszélgetni szerettem volna vele,akkor azt mondta,hogy most pont nem ér rá mert a barátjánál van,majd este fog írni mikor hazaér.Na abból persze semmi nem lett.
Erre mit látok ma reggel,hogy rámírt!Ahha,de nem akármiért,ugyanis a barátjával szakítottak,és hogy neki mennyire jó lenne ha lemennék vele kicsit beszélgetni,mert ki szeretné nekem panaszkodni magát.
Úgy érzem,hogy teljesen kihasznál engem,ami nagyon elszomorít,mert én mindig próbáltam a kedvébe járni!:( Mi a legmegfelelőbb lépes egy ilyen helyzetben?
Én elhiszem, hogy bosszantó volt, de mindenkivel megesik ha szerelmes az ember :)
Viszont a kérdésben a "legjobb barátnő" jelzéssel illetted, így legjobb barátnő módra, szépen lemész hozzá, meghallgatod a bánatát, majd elmondod neki, hogy mennyire sz arul esett neked, hogy ő mellőzött téged. Ha tényleg legjobb barátnők vagytok, akkor neki kellene elmondanod mi bánt. Nekem egy legjobb barátnőm van és ha azt mondja a kedvenc ruhám sz arul áll rajtam, akkor sem sértődöm meg. Ez a barátnők dolga :)
Hát ha jó barátnő akarsz lenni, akkor félreteszed a sérelmeidet és meghallgatod.
Mondjuk ha az ő oldaláról belegondolsz, kb épp szakításban volt a fiúval, amikor te ráírtál, este meg esetleg a párnájába sírt. Elég életszerűtlen, hogy akkor szól, hogy "Dezsőke, most tíz percig várjál már, a Panni épp megírja, hogy az anyukája bundás kenyeret csinált, pedig tudja, hogy ő nem is szereti..."
Gondolom még nagyon fiatalok lehettek, de szép lassan majd rájöttök, hogy a legjobb barátság sem olyan, hogy 24/7 egymás fenekében vagytok. Szép lassan lesz külön életetek, egymással ellentétes véleményetek... és ezen sem kell bevágni a durcit meg örihari-harakiri. Lesznek jó meg rossz időszakok. De egy tényleg igazi barátságba belefér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!