Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek volt már ilyen barátság...

Nektek volt már ilyen barátságotok? (Fiú-lány)

Figyelt kérdés
Nos mindenkitől azt hallom hogy ilyen nincs.Ezzel tisztában is vagyok,mert tudom hogy egy idő után az egyik fél többet szeretne.Mi lassan két hónapja ismerjük egymást és nagyon jól elvagyunk,a korkülönbség ellenére mindig van közös témánk és megértjük a másikat.A beszélgetések során sokszor becézgetjük egymást(pl.:életem, picim stb..).Már megbeszéltük azt is hogy azt érezzük néha,mintha együtt lennénk csak eddig nem merte szóvá tenni.Mit gondoltok erről?Mi lesz még ebből?
2018. jan. 2. 19:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ez közel sem barátság, ebből tuti több lesz.

Amúgy igen létezik fiú lány barátság, elő példa én vagyok rá az egyik fiú barátommal. Jóban vagyunk nagyon, rendszeresen tali, mindig havonta vagy kéthetente ugyanoda ülünk be este beszélgetni. Soha olyan nem történt közöttünk de már nem is fog, ezt pedig mindketten tudjuk, anno ezt még jó pár éve átbeszéltük direkt, pontosan az ilyen félre értések miatt.

Bár a jó kis pletyka alapon összehoztak minket de ezen jót lehet nevetni

2018. jan. 3. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!