Nektek volt már ilyen barátságotok? (Fiú-lány)

Nekem időközben volt barátom és féltékeny is volt emiatt de ő meg folyton a lányokkal viccelődött..
Igen még az vagyok :D

Nekem van két nőnemű barátom (már több, mint 5 éve szerintem), azt nem tagadom, hogy volt, hogy gondoltam rájuk másként/felmerült bennem, de szerintem ez nem igazán számít, ha e miatt nem ér véget a dolog.
Ettől függetlenül ti nem viselkedtek barátszerűen, szóval inkább mondanám azt, hogy kb. jártok, csak még egyikőtök sem merte ezt így kijelenteni.

Szerintem óhatatlan, hogy előbb utóbb legalább az egyikőtök többet érezzen.
Szerintem te is meg a srác is többet akartok.
Amúgy meg ha megfogadsz egy jó tanácsot ne legyél abban biztos, hogy a srác szerelme önzetlen. Szóval maradj vele barát de ha azt érzed, hogy nagyon nyomul akkor gondolkozz el, hogy mire kellesz neki, mert 14 évesen nem hiszem, hogy össze akar veled bútorozni ellenben megdugni lehet. Két hónap, főleg így hogy közben még másokkal is lehet, mert túl messze van, hogy tudd mi az igazság nem nagy befektetés az ő részéről ebbe a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!