Arcra puszi baratok kozott?
Ha van egy pasi baratom, akivel mar evek ota ismerjuk egymast es egy egy bucsuzkodos olelesen kivul semmi nem tortent kozottunk, de par hete valahogy megvaltozott, akkor lehet, hogy eszre vette vegre, hogy no vagyok?
(en valtoztattam magamon, noiesebben, szexisebben oltozkodom pl)
Szoval tegnap, tegnapelott pl csak setaltunk valahova es hirtelen megolelt es arcon puszilt ketszer is, tegnap elott megolelt es homlokon puszilt, vagy rajtakaptam amint a dekoltazsomat bamulta, olyat se mondott meg sose, hogy kuldjek smst, ha hazaertem,
es megfogta a kezem, amikor atmentunk a tomegen.
Lehetseges lenne, hogy elkezdett erdeklodni irantam? Vagy csak tulbonyolitom?

Én egyiket sem mondanám lehetetlennek.
Kérdezd meg tőle.

23 évesen, hogy ennyire fogalmatlan legyél, ez elképesztő. :D
Vagy téged minden fiúismerősöd csókolgat mindenhol ?
Nem vagyok fogalmatlan!! Mint mondtam evek ota ismerem ot, kezdetben bevallottam neki, hogy tetszett nekem, tobbszor is vallottam, es tobbszor kozolte, hogy csak baratkent bir engem es nem jovok be neki kulsore.
Ezert nem ertem a dolgot.
Es eppen ezert kerdem, mert nekem az ilyenek azt jelzik, hogy egy fiu erdeklodik irantam. De ha tobbszor kifejtette regen, hogy csak barat, akkor szerintem ti is elgondolkodnatok, hogy most akkor mi van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!