Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen a lányok többsége?

Miért ilyen a lányok többsége?

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok, ezért nem mondom azt, hogy mindegyik ilyen. :D Hiszen én sem. De konkrétan egy olyan barátnőm van, aki nem viselkedik ilyen hülyén, a többi csaj annyira idegesítő...

Órákat tudnak arról pofázni, hogy milyen ruhákat vettek és miket láttak a boltokban. Na meg velük mindig shoppingolni kell, én viszont utálok vásárolni, és csak állok unottan mint egy nem tudom mi, amíg ők nézegetnek, végig fogdossák a ruhákat, felpróbálják, megveszik és kérdezgetik, hogy én miért nem veszek semmit, miért nem próbálok fel semmit.

Állandóan a külsejükkel vannak elfoglalva. A sajátjukkal, meg a többiekével is. Full vékony lányok mondják, hogy le akarnak fogyni, mert egy hete 49 kiló volt ma meg már 50 és úristen nagyon el van hízva... de persze csak azt várják, hogy mondjam nekik, hogy ők tökéletesek, nem kell fogyniuk (csak azért se mondom). Ha van egy pattanásom, akkor jönnek a megjegyzések, hogy úristen, mekkora pattanásod van. Vagy ha valakinek nem egyenesek a fogai, akkor úristen, csináltass fogszabályzót. Miért ilyen a hajad, miért nem olyan? Stb.

Úgy cseszik át a fiúk fejét, ahogy tudják. Én mindig örülök, ha bejövök valakinek. Ha nekem is tetszik, akkor flörtölünk, randizunk, akármi kialakulhat. Ha nem tetszik, és bepróbálkozik, akkor mondom neki, hogy bocsi, nem szeretnék ismerkedni. Na de sok lány mit csinál? Játssza az elérhetetlent, pedig odavan a pasiért. Tökre undorodik a sráctól, de randizgat vele, nem meri a képébe mondani, hogy szálljon le róla, csak találkozgat, növeli az egóját, beszélget vele egész nap, közben nekem mondja, hogy megint írogat ez a nyomorult... Aztán hetente számol be arról, hogy megint hányan nyomultak rá, hányan szerelmesek éppen belé...

És rosszat is akarnak. Pl. ha szeretnék leadni pár kilót, direkt olyan helyre kell mennem, ahol muszáj fogyasztani, sütit, pizzát, akármit és rá akar beszélni, megsértődik, ha nem eszek. Vagy ő kínálgat a csokijából és szintén vérig sértődik, ha nem kérek belőle, mert ő attól érzi jól magát, ha nem egyedül zabál.

Csak tudnám, mi váltotta ezt ki a legtöbb lányból... 15-30 éves korosztályról beszélek.

2018. jan. 1. 21:35
1 2
 11/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
82%
Neked milyen barátaid vannak...
2018. jan. 1. 22:57
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

Azért, hiszen a férfiak többségének, az a típusú lány/nő tetszik, aki kinézetre bombázó emellett pedig merész, bevállalós és lehetőleg húzza a mindenki agyát, ha kell. Ahogy látom az is jó pont, ha hangos az ember :) (legalább is a tapasztalataim alapján)

(vásárolni szerető/külsőjére adó/nem rosszindulatú/jólnevelt/18/L )

2018. jan. 1. 23:03
 13/17 anonim ***** válasza:
19%

Na ez gáz, aranyoskám, mert gyakorlatilag 100ból 99 pasi simán rávágja, hogy a férfiak és nők közti barátság pusztán a női fantázia terméke, szóval ha csak nem gyűjtötted magad köré azt az 1%ot, akkor hamar borul majd a bili.. (Meg aztán gondolom az ilyen "én csak fiúkkal barátkozom hihihi" lányok sem hallották még hogy hogy beszélnek egymás között a lányokról a tini fiúk, mert az után máris nem éreznéd magad rosszul amiatt, amit a 4. bekezdésben leírtál)

Amúgy nyugi, nem 30 éves korig jellemző ez az egész, amit leírtál (és vita tárgya lehetne az is, hogy vajon mennyire jellemző) hanem átmeneti állapot, ami a 20as évek elejére elmúlik, mint ahogy az is, hogy a lányok kizárólag egymásban látják meg a rosszat, magukat meg kis különleges hópelyhecskéknek gondolják, akik bezzeg nem olyanok, mint a többiek, miközben a fiúkat érdekesebbnek találják.

2018. jan. 1. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Hozzámjössz feleségül? :3
2018. jan. 2. 05:33
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Nem az az átlag, amiről beszélsz, csak ők a hangosabbak. Szóval annyira nem vagy különleges, bocs.
2018. jan. 2. 19:11
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
#15: "Annyira" valóban nem különleges, mert azert vannak ilyen lányok, csak sokkal kevesebb, mint amilyenekről a kérdésben ír...
2018. jan. 2. 21:39
 17/17 anonim ***** válasza:
55%
mert az európai tinik ilyenek. semmilyen nevelést nem kaptak és azt hiszik azt csinálnak amit akarnak. mindenekelőtt barmi sértődékenyek és még az építő kritikát is lepontozzák. Egy arab csaj sose lenne ilyen, vagy egy kínai, de még egy néger is más. Mert az legalább őszínte. Nem ilyen kétarcú sunyi szemét. Tartom a távolságot a Magyar lányoktól .....
2018. jan. 3. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!