Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az netes barátkozós lányok...

Az netes barátkozós lányok többsége duci. Ti is észrevettétek?

Figyelt kérdés

2015. nov. 12. 23:58
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Én inkább úgy mondanám, hogy akikkel jól kijöttem ducik voltak. Sok másmilyen is volt, de ott fejben voltak a problémák.
2015. nov. 13. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
én nem
2015. nov. 13. 02:12
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem ismerek egy ducit sem a neten, szóval én nem így vettem észre.
2015. nov. 13. 02:24
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nagyon bejönnek a ducik, de neten kb. lehetetlen ismerkedni. Sajnos ez a tapasztalatom. Élőben nincsen gond.
2015. nov. 13. 06:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, észrevettem.
2015. nov. 13. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:

akikkel beszélgettem neten azoknak nagy részük pont, hogy nem volt duci...átlagos, tök normális alakjuk volt, volt aki duci volt, de volt olyan aki meg vékonyabb mint az átlag...szóval akikkel én beszéltem azok között nem így van...

22F

2015. nov. 13. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Erre már 2000-ben rájöttem, mikor elkezdtem a chat.hu-t tolni. :D
2015. nov. 13. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Oldalfüggő. Ahol kell kép, ott pont azt vettem észre, hogy kevesebb a duci, mert félősebbek. Viszont más jellegű oldalon nem azt mondom, hogy többségük, de sokan ducik. Mindkét ducibb barátnőmmel neten ismerkedtem meg, mindkettő barátkozásként kezdte. :D
2015. nov. 15. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!