Szerintetek valaha is elfelejtem majd őt?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátnőm, sülve főve együtt voltunk. Tényleg olyanok voltunk mint a testvérek. Együtt nőttünk fel és hosszú éveken át barátnők voltunk. Aztán egyik napról a másikra elveszítettem őt. Rengeteget sírtam, napokon, hónapokon át. Ez 10 éve volt, de a mai napig szinte mindig vele álmodok, hogy még mindig itt van velem és együtt szórakozunk. Mindenkinek és saját magamnak is azt hazudom, hogy már túlléptem rajta, saját életem van és a barátnőm már a múlté, de ez egyszerűen nem igaz. A mai napig rettenetesen hiányzik. Vannak nagyon jó barátaim, de úgy érzem, hogy az űrt, amit a szívemben hagyott egyik barátom sem fogja tudni kitölteni. Szerintetek valaha is elmúlik ez az érzés?2018. jan. 1. 20:10
1/10 anonim válasza:
Nem lehet megkeresni és úkra kezdeni ezt a barátságot? Nem fog elmúlni de remelem megismersz majd más értékes embereket akik pótolni fogják a hiányt.
2/10 anonim válasza:
Nekem is ez van, csak nekem meghalt pár éve.
Azóta sincs barátom, de nem is hiányzik senki.
Volt pár ember aki fontos lett utána, jóban voltunk de utólag kiderült, hogy vagy önös érdek vezérelte, vagy csak egy átverés volt az egész.
Úgyhogy hanyagolom a témát, jobb ez így.
3/10 anonim válasza:
Miért szakadt meg a barátság? Ez itt a kérdés
4/10 anonim válasza:
Nekem sajnos csak ilyen eseteim voltak eddig :( Úgyhogy átérzem a dolgot. Nem telik el nap, hogy ne jutnának eszembe. :(
5/10 anonim válasza:
Mondanám, hogy persze, elmúlik, de azért elbizonytalanít, hogy 10 év után sem sikerült és vele álmodsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Az okát senki sem ismeri. Amint mondtam egyik napról a másikra történt. Rámírt, hogy a mai naptól fogva mi már nem vagyunk barátok. Próbáltam vele beszélni, kértem tőle magyarázatot, de semmi. Külföldre költözött és senki sem tudja, hogy mi van vele. Pletykákat hallok csak róla, amiknek nem szeretnék hinni.
2018. jan. 1. 21:48
7/10 anonim válasza:
Miért lett vége? Írj neki, hogy beszélni szeretnél, mi újság vele stb.
8/10 anonim válasza:
Nekem is volt egy mély és közeli barátságom,ami a mai napig értehetteln miért szakadt meg.Ráadásul csúnyán összevesztünk,kiabáltunk egymásrra.Lepiócázott,azt mondta nem akar velem közeli barátságot többet csak felszineset,úgy akar rám gondolni mint a többi emberre a társaságban.Szerinte a barátságunk csak egy nagy illúzió volt.Holott mindent megosztottunk egymással,kölcsönösen segítettük egymást lelkileg és még anyagilag is ha szükség volt rá.Órahosszakat tudtunk egymással beszélgetni,témázni,kölcsönösen figyeltünk egymásra,a nővéremként szerettem és ő is mondta ha bármi gondom van úgy forduljak hozzá mintha a nővérem lenne.Lesújtott a barátságunk vége.Úgy tudtam túltenni magam rajat,hogy beszélgetéskre jártam és ez gyorsitotta a folyamatot,közben a személyiségem is változott,nőtt az önbecsülésem.Mondent összevetve 2,5évembe került a megbocsátás.Ez az eset 4 éve történt.Amióta megbocsátottam ha találkozunk köszönünk egymásnak,ha véletlenül egy társaságba vagyunk beszélünk valamennyit,irunk egymás születésnapjára a társasági oldalon,néha egy-két like a részéről.Ennyi.Barátok már nem leszöünk többet.Nem fáj a látványa,ha rágondolok.Nagyon ritkán halványan eszembe jut,de az gyorsan el is illan.Inkább úgy jut eszembe mint egy megtapasztalás,amin átmentem és amiből sokat tapasztalva jöttem ki.De ez önerőmből nem ment volna a terapeuta segítségével sikerült ezt elérnem akihez beszélgetésekre jártam.
9/10 anonim válasza:
Ha már 10 éve történt, akkor nem ő hiányzik neked, csak a jó emlékek miatt érzed úgy. Velem is történt már hasonló, én akkor felkerestem a barátnőmet de már nem volt ugyan az. Mindketten megváltoztunk, nem volt semmi közös témánk. Felkeresheted te is, de nem hiszem, hogy újra ugyan olyan kapcsolatot tudnátok kialakítani mint régen. Szerintem fogadd el, hogy ez így történt. Valahogy túl kell lépned rajta. Keress új barátokat, vagy ha van most akivel jól érzed magad, vele foglalkozz és ne a múltban ragadj le. Egyébként meg nem lehetett valami nagyon jó barátnőd, ha egyik napról a másikra kijelentette, hogy nem akar veled barátkozni. Egy ilyen ember nem éri meg, hogy utána sírj.
10/10 anonim válasza:
Egyezem a 9-es hozzászólóval,hogy ilyenkor a jó emlékek hiányoznak,az hagy űrt a lelkünkben és nem az illető személye,aki jól meg is bántott bennünket.Amikor szétment a barátságom,bennem is olyan érzések voltak,hogy soha nem találok majd olyan emberket akikkel olyan jól eltudok beszélgetni,akikkel ugyanannyit fogunk segíteni egymásnak mint a volt barátnőmmel.Hiányoztak a hosszú sms-ek,e-mail-ek is amiket a hét folymán folytattunk ha nem volt alkalmunk találkozni személyesen.Ahogy bekapcsolódtam új programokba,új hobbit is találtam,új tanulmányokba is fogtam mindenhol új emberekkel is megismerkedtem akik közül némelyekkel nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk.Mára már azt mondhatom nem egy hanem több jó kapcsolatom van.Azt a mélységet amit az a barátság nyújtott egyik se éri el,1-2 megközeliti,de nem is igénylem.Így is tartalmasak,minőségesek ezek a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!