Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit mondanátok ilyen "barátnak"?

Mit mondanátok ilyen "barátnak"?

Figyelt kérdés

Jelenleg nem dolgozom. Az egyik barátnőmmel való beszélgetések során ő többször mond másokra olyat, hogy:

"ő olyan semmirekellő, hogy nem dolgozik"

"de legalább ő dolgozik" stb kommenteket, amik szerintem célzás rám.

Nah, de miért fáj ez neki, hogy most nincs munkám? A saját megtakarításomból élek. Hagy csináljak már azt, amit akarok. Most komolyan azt szeretné, ha dolgoznék, ezáltal még több pénzem lenne, vagy mi a franc van vele??

Ti hasonló helyzetben mit mondanátok neki?

2018. jan. 1. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ne foglalkozz vele! Hagyd a francba!!
2018. jan. 1. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Például azt mondanám neki hogy nem dolgozom mert épp azon agyalok hogyan hasznosítsam a kártékony prolikat akik csak negatív dolgokat tudnak mondani rólam, például hogy semmirekellő vagyok. Meg megkérdezném tőle hogy szerinte jó ötlet-e a kocsma nyitása ahol akár ő is lehet alkalmazott hogy termelje nekem a bevételt. Továbbá megkérném hogy mondjon további jó ötleteket a kártékony prolik hasznosítására hogy pénzt termeljenek nekem ha már a nyelvük olyan éles.
2018. jan. 1. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem gondol bele, hogy jelenleg neked sincs munkád. Ne vedd magadra.

Illetve rákérdezhetsz, hogy mivel most te sem dolgozol akkor szerinte te is semmirekellő vagy-e. A válaszából kiderülne hogy értette.

2018. jan. 1. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ilyen "barátnő", aki miután szült folyton azt mondogatta, hogy nem érti mit csinált a gyerek előtt éveken át, csak vegetált... Ezt többször is. Gondolom éreztetni akarta, hogy ő mennyire nagy király lett azzal, hogy kitolt egy gyereket, mindenki más meg feleslegesen pusztítja az oxigént a bolygón. Azóta kerülöm.
2018. jan. 1. 18:37
 5/8 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Rákérdeznék, hogy ezt most direkt csinálja? Elvileg barát, nem?
2018. jan. 1. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes barátnő az ilyen. Vagy nem is érzékeli, hogy te esetleg ezt "célozgatásnak" érzed, vagy nagyon is tudatosan csinálja. Utóbbi esetben, inkább csak ismerősként tartanám számon, nem barátnőként.
2018. jan. 1. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, szerintem te is tisztaban vagy ezzel, nem véletlen az idézőjel...
2018. jan. 1. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Felvetted az inget, akkor téged is zavar az otthoni popóvakargatásod s most itt puffogsz, de minek is:DDD

Ilyen fatságot nem vennék fel s nem is célozna rám barát, mert nekem mondaná, ha akarná...unatkozó primadonna vagy s kész...indulj dolgozni, mert zavar megjegyzés nélkül is láthatóan...

2018. jan. 1. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!