Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen a legjobb barátnőm?

Miért ilyen a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
5 éves korunk óta legjobb barátnők vagyunk. Most 15 évesek vagyunk. Nem egy iskolába járunk viszont eddig napi szinten találkoztunk mivel együtt jártunk edzésre,de én abba hagytam körübelül 2 hete. Egy ideje elég furcsán viselkedik. Nem keres nem ír, ha én írok megnézi,de nem válaszol. Felajánlom hogy találkozzunk de mindig leráz valamivel. Persze azért nem zaklatom néha szoktam csak írni neki. Javasoltam hogy beszéljük meg,mert rosszul esik hogy míg másoknak tud irogatni és találkozni velük engem figyelembe se vesz. De mindig csak azt mondja hogy nem akar veszekedni. Mit kéne csinálnom? Sok barátom van rajta kívül de mégis csak egészen kiskorunk óta ott voltunk egymásnak, rengeteg közös emlékünk van, mindig mindent elmondtunk egymásnak és nem szeretném elveszteni az egyik legjobb barátomat.
2017. dec. 30. 20:22
 1/1 anonim ***** válasza:
A baratságok nem mindig tartanak "élethosszig". Sokszor megszűnnek, megváltoznak egy idő után. Alighanem új barátai vannak éy téged már hanyagol. Van ez így.
2017. dec. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!