Szerintetek megharagudott rám?
Volt egy nagyon jó barátom de sajna elköltözött Angliába :( második osztályban ment el )
2 - szer találkoztunk mert meglátogatták magyar országot és megbeszéltük hogy találkozzunk ott stb .
Később még Viberen beszéltünk de azt jelezte hogy letörölte és ezert nem tudtam vele beszélni ez talán 3 . Osztály ba jártam amikor letörölte, de ez nem biztos és kb 3 évig nem beszéltünk nem találkoztunk. és most megtaláltam messengeren és bejelöltem és írtam is neki hogy emlékszik e rám .Látta hogy irtam de nem írt vissza szerintetek megharagudott hogy 3 évig nem beszéltünk? Vagy elfelejtett?
Veletek volt ilyen ? Mit írjak neki ? Nagyon szomorú vagyok most ezért hogy nem irtam neki előbb kérlek segítsetek
"szerintetek megharagudott hogy 3 évig nem beszéltünk? "
Ő törölt le és neki kéne megharagudnia? Hagy a fenébe valami hisztis liba lehet, akimost nagyra van magával. Annyira nem voltatok jó barátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!