Miért nincsnek barataim akikkel tudok programokat csinálni vagy ilyesmi?
Teli vagyok élettel, 15 eves vagyok es itthon ulok a gep elott es jatszok, kepeket szerkesztek. Senki nem ír fb-n.
Én meg mennék jegkorizni, kondizni, kocsikazni, berugni stb.. amit lehet, teljesen szabad vagyok.
De nincs kivel... es egyedul meg nem fogok menni.
Vannak olyanok is hogy megbeszelunk valamit aztan azon a napon nem is irunk egymasra, meg van egy ismerosom aki neha ramir hogy menjek el vele fodraszhoz meg vasarolni meg kiserjem el ide meg oda azt nekem semmi kedvem, unatkozok vele es amikor meg erdekes bulikba megy a haveri tarsasagaval nem is hiv meg semmi, idegesito is ezert mindig lekoptattom.
Nem tortenik velem semmi.
Milyen megoldasokat tudtok mondani?
Aki elhív ide-oda azzal menni kéne és talán több esély lenne arra, hogy ha érdekesebb helyre megy oda is elhív, nem?
A másik, hogy megbeszéltek valamit és aznap nem is írtok egymásra. Az addig oké, hogy ő nem ír, de te mért nem írsz neki, hogy na mi lesz azzal amit megbeszéltünk?
Próbálj már meg kicsit érdeklődőbb, nyitottabb lenni mert így nem fog változni a helyzet.
Amúgy ha neked van dolgod fodrásznál, stb te is nyugodtan elhívhatod. Ja, bocs. Ő se fog elkísérni, mert te se őt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!