Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezeket nevezzük csak haveroknak?

Ezeket nevezzük csak haveroknak?

Figyelt kérdés

Akikkel nem beszélünk szinte soha, csak ha meghívnak a buliba. Akkor jól elhülyülünk, beszélgetünk, meghallgatjuk a másikat, de a hétköznapokban nem keressük egymás társaságát. Pl. Most visszanéztem egyik haverommal való messengeres beszélgetést és abból áll, hogy pénteken megkérdezzük a másikat hogy "ma vagy holnap valami összejövetel?

Alkalmakkor ajándékozunk azért stb...

2017. dec. 11. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, nagyjából igen... Szerintem az ilyen emberek teljesen feleslegesek. Tudom, hogy nem mindig az erős kontraszt a jó, barátság terén viszont nagyonis úgy vélem, hogy most VAGY LEGYEN a barátod, VAGY NE LEGYEN. Mégis mi a francnak kell ilyen köztes állapot!? Hiába tudsz halál jól eldumálni vele, ha az igazán fontos dolgokban meg nem számíthatsz rá. Most őszintén, mi szükség van az ilyen emberekre!?
2017. dec. 11. 17:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom. Hiányozna a társaságuk és igaz barátból csak 1-2 van összesen. Még csak 24 vagyok, túl fiatalnak érzem magam hogy leépüljenek az emberi kapcsolataim.
2017. dec. 11. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés céljából írom, de tényleg ilyenek az igaz barátok...? :( Egyébként én folyamatosan leépítem az ehhez hasonló embereket, mert szerintem sokkal fontosabb a minőség. Ha van 100 "ilyen stílusú" barátom, akkor azt mindig leszelektálom inkább, hogy maradjon 10, aki tényleg igaz barát, a többi 90 meg mehet a p_csába...
2017. dec. 11. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy rajtuk kívül van 1-2 igaz barátom, de csak egyikük él a környéken és ritkán tudunk találkozni. Aztán vannak még ők, a haverok.
2017. dec. 11. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tisztában vagy vele, hogy nem ők az "igaz barátaid", és tudod kezelni, hogy nem bennük bízol meg a legjobban/nem velük töltöd a legtöbb időt, és hiányoznának, akkor persze maradj velük, csak tudd megfelelően kezelni.
2017. dec. 11. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, akikkel csak bulizni, "hülyülni" szoksz, azok csak haverok.
2017. dec. 11. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!