Vasárnap beállítani, megbeszélés nélkül több órára az illetlenség?
Figyelt kérdés
felnőtteknél2017. dec. 11. 11:11
2/10 anonim válasza:
Az egyén nyitottságától függ.Vannak akik szívesebben fogadnak vendégeket,vannak akik kevésbé szívesen.
4/10 anonim válasza:
A legbunkóbb fajta illetlenség.
5/10 A kérdező kommentje:
és hogy kéne elmagyarázni?
2017. dec. 11. 11:33
6/10 anonim válasza:
Igazából bárhova bármikor beállítani hívatlanul hatalmas bunkóság.
7/10 anonim válasza:
Mit kell ezen magyarázni?
Megmondod, hogy hétvégén megbeszélés nélkül nem engeded be őket és kész. És tényleg nem engeded be.
De én simn szólok másfél óra után, hogy örülök, hogy jöttél, de most már menj haza, mert kettesben (is) akarunk lenni.
Aki ezen megsértődik, az így járt.
8/10 anonim válasza:
Nekem ha nem alkalmas valami váratlan látogatás, simán nem nyitok ajtót, nem kötelező otthon kuksolnom örökké.
Vagy kinyitod az ajtót és elmondod, hogy sajnos nem alkalmas, mert rohannotok kell valahova és hogy legközelebb ne fáradjanak hiába, előtte telefonáljanak!
9/10 anonim válasza:
Mondd el,hogy ti olyankor pihenni szoktatok vagy közös családi programotok van és jó lenne ha az előző napokban jelentkeznének,hogy ráértek-e.Engem személy szerint nem szokott zavarni a vasárnapi vendégeskedés,egyedülálló vagyok.Van olyan barátnőm akivel vasárnap délutánonként is szoktunk találkozni.Ha viszont valamivel elvagyok foglalva,vagy épp pihenni és olvasni van kedvem akkor megmondom,hogy nem érek rá.De általában sms-ben szoktunk egyeztetni előtte.
10/10 anonim válasza:
Nálam tök egyszerű a helyzet, senkit sem engedek be, aki nem szól előtte, hogy jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!