Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A haverom vajon pedofil?

A haverom vajon pedofil?

Figyelt kérdés
Elkezdtem aggódni a haverom miatt, mert azt vettem észre, hogy néha 11-12 éves lányokat nézeget. Múltkor bement az egyik boltba és a közelében volt egy kb. 12 év körüli lány és azt vettem észre, hogy sunyin, lopva nézegeti. Már 25 éves elmúlt. Van okom aggódni? Ezt nem tartom normálisnak.
2017. dec. 8. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is megnézem a páva gyönyörű tollait de attól még nem vagyok csirkeb*szó. :D

És igen, megnézem a szép kislányokat is, nyilván nem feltűnően mert félreértenék.

De csak azért mert szép mint ember, egy kemény szakállas favágót is megnézek meg egy szép androgünt, de ez kifejezetten csak a SZÉPSÉGnek/jó kinézetnek szól.

Ha szexuálisan akarok vkit csodálni akkor a melleit vagy a seggét nézem.

2017. dec. 8. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A haverom margarinon pedofil?
2017. dec. 8. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként úgy is megnézem a szép kislányokat h 20 évesen jaj de dögös lesz. De gyerekként csak gyerekteste van, csak egy kicsi ember.
2017. dec. 8. 19:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor megnéztem egy 16 év körüli kissrácot és nyugtáztam magamban, hogy jó pasi lesz belőle pár év múlva. Ettől nem érzem magam pedofilnak, normális kapcsolatban élek es egyáltalán nem mozgatnak meg a kisfiúk. :D

29N

2017. dec. 11. 11:59
 15/16 Gábor19... ***** válasza:
Nem biztos. Ha te meg nézel egy cuki kiskutyát vagy cicát, akkor te zoofil vagy?
2018. jan. 31. 15:38
 16/16 anonim ***** válasza:
*
2018. máj. 9. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!