Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A haverom vajon pedofil?

A haverom vajon pedofil?

Figyelt kérdés
Elkezdtem aggódni a haverom miatt, mert azt vettem észre, hogy néha 11-12 éves lányokat nézeget. Múltkor bement az egyik boltba és a közelében volt egy kb. 12 év körüli lány és azt vettem észre, hogy sunyin, lopva nézegeti. Már 25 éves elmúlt. Van okom aggódni? Ezt nem tartom normálisnak.
2017. dec. 8. 15:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Neked nincs okod, nek te vagy pedó. Egyébként, ja fura. Akárhogy öltöznek a mai gyerekek, 12 az 12. Én 27 vagyok, énis megnézek fiatal lányokat, de olyan 16 év körülieket.
2017. dec. 8. 15:59
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Azért van szeme hogy nézzen vele. Miért ne nézhetne 12 éves lányra?
2017. dec. 8. 16:02
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
A Büntető Törvénykönyv szerint a pedofilgyanús személy legálisan kivégezhető bírósági ítélet nélkül! Mire vársz még?
2017. dec. 8. 16:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg pedofil hajlamú ember létezik a társadalomban, de a 90%-uk kb soha nem fog eljutni a tettlegességig, sőt menekül a helyzetektől is, ahol elragadtathatná magát, mert tudtában van, hogy ez a legnagyobb tabu jelenleg. Lehet, hogy a haverod benne van az 1%-ban, de elég kicsi a valószínűsége, nem hinném hogy aggódnod kéne. Az is lehet, hogy te érted félre a figyelmének célpontját, vagy direkt belelátod ezt valamiért.
2017. dec. 8. 16:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Most töredelmesen bevallom neked, de csakis neked, hogy én meg tegnapelött egy kb. 4 éves kislányt néztem meg mindkét szememmel! Olyan tündéri szép volt!!!!
2017. dec. 8. 16:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem olvasol utána hogy mi a pedofil?

Aztán kellene feltenni kérdést.

2017. dec. 8. 16:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem már neveztek itt feminácinak, mégis azt mondom, hogy semmi nincsen abban, hogy megnéz egy kisgyereket, lehet azt hitte ismeri. Én is megnézem néha a kamaszokat, múltkor a vonaton néztem egy kislányt, olyan aranyosan beszélt a nagymamájával és szépen volt felöltözve.
2017. dec. 8. 16:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy te vagy pedofil, csak kivetíted a a dolgot a barátodra, hmmm? :)
2017. dec. 8. 16:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 vagyok, és felvállalom, hogy vannak szép 14 évesek, sőt, vannak szép 2 éves babák is, de vannak szép 28 éves nők is, ahogy vannak szép autók is. Ha szép, akkor azt lehet, hogy az ember megnézi. A szép kocsit se azért nézi az ember mert meg akarja...(legalábbis általában). Van egy 14 éves lány ismerősöm, mindig mondom neki, hogy milyen szép, jó ránézni, ettől még kétlem, hogy pedofil lennék. Sose tennék vele "olyat". Lehet, hogy én is megnéztem volna azt a lányt. Nem fenekét meg ilyeneket, de lehet neki is szép arca. Az ember szereti a szép dolgokat nézegetni. Ettől függetlenül nem tudhatjuk, hogy ferde e a haverod.
2017. dec. 8. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
Arról a fáról nem ehetsz.
2017. dec. 8. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!