Néha esti, délutáni időtöltéshez, csajozáshoz hol lehet partnert találni?
Figyelt kérdés
Alkalmanként elmennék egy két szórakozóhelyre vagy beülnék valahova,ill.elmennék rendezvényekre,ehhez hol tudnék partnert találni?2017. dec. 6. 22:58
1/8 anonim válasza:
Pl ezeken a helyeken... a módját pedig kommunikációnak hívják.
2/8 anonim válasza:
Hát ha fiú akkor nem hiszem, hogy itt bárki is jelentkezne 40F
3/8 A kérdező kommentje:
Én is 40 vagyok.
2017. dec. 15. 23:08
4/8 anonim válasza:
Az ezeken a helyekent nem úgy értettem, hogy ott gykán, hanem ott amit felsorolt...
Szórakozóhelyeken, beülős helyeken rendezvényeken rengeteg ember van kommunikációval pedig lehet kapcsolatokat építeni... a csajozáshoz pedig csajok kellenek.. nem egy fasztorlasz melléd...
Ameddig otthon ülsz és neten keresgélve keresed a "társat"... addig nem lesz senki...
5/8 A kérdező kommentje:
Én értem, de egyedül nem szívesen ülök be ilyen helyekre,mindenki társasággal megy van amikor 5-10 főssel.
2017. dec. 17. 01:57
6/8 anonim válasza:
De neked nincs... tehát vagy mész egyedül és megszerzed a társaságot kommunikációval, haverkodással, vagy keseregsz a net előtt ülve.
7/8 anonim válasza:
Vagy hiv egy társat mint most. Vagy azt tilos, utolso?
8/8 anonim válasza:
Nyílván sikerülni fogy itt a gyk-n...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!