Mit tegyek? Utálom a sulim kétszinü pletykás az egész osztály
Szard le az egészet. Én is utáltam az osztályokat. Az egész osztály közösség egy nagy NULLA volt. Idióta társakkal. Én voltam az osztályban a legértelmesebb, így képtelen voltam közös nevezőre jutni a társaimmal. És ez 4. Osztály óta így volt nálunk. És még 4 év hátra volt. Egyszerűen úgy bírtam ki,hogy leszartam őket. Odajöttek pofázni nekem. Én meg sem hallottam. Mindig is visszahúzódó voltam. Ezért próbáltak engemet szívatni. Tehát röviden összefoglalva szenvedés volt az egész. De aztán jött a gimnázium, kigyúrtam magam, normális közösségbe kerültem...jól érzem magam ezt kell, hogy mondjam.
Szóval ne félj, kikerülsz onnan hamar és remélhetőleg jó közösségbe kerülsz. Függ attól is, hogy milyen típusú iskolába folytatod a tanulmányaidat.
Sok sikert és kitartást kívánok!
Az nagyon jó. Meg is nyugodhatsz, oda értelmes emberek fognak jelentkezni. Nem lesz semmi probléma, én osztályomból sem jött senki. Én is 5 éves nyelvi tagozatra jelentkeztem. Mára új életet kezdtem és jól érzem magamat az osztályközösségben.
UI: előző vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!