Akit a legjobb barátnak hisztek, de kibeszélli a nemi életetek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
a barátomnak hitt barátnö kibeszélte a csak neki mondott bizalmas,nemi életermöl neki bizalmasan elmesélt dolgaimat. Nem tudok a szemébe nézni,már elnézést kér,de az egész osztaly rajtam nevet,vagy rolam beszell....halálra vagyok itélve,mit tehetek?18 L2017. dec. 5. 00:09
11/13 anonim válasza:
Akik ezzel foglalkoznak, azok mondják, hogy Magyarországon valami egészen katasztrófa a szexuális tudatosság szintje. Lásd a most szóban forgó esetet is. Nagyon is lehet és kellene is szexről beszélni barátokkal. Persze jó ha nem vak vezetne világtalant, de így is csordogálhat le információ, jobb mint a semmi. Úgyhogy egyáltalán nem értek egyet azokkal akik szerint ez tabu téma. Kérdező, a hiba nem a te készülékedben van. Próbálj meg továbbra is nyílt lenni, de az osztálytársaid felvilágosítása nem a te feladatod.
12/13 anonim válasza:
Ezek szerint, rosszul "választottál" legjobb barátot. Én ezek után, nem hogy legjobb barátnak, de barátnak sem tudnám tekinteni.
13/13 anonim válasza:
A lepontozások alapján látom megint egy olyan kérdező, akinek az életében mindenki más hibás, egyedül neki nincs szemernyi felelőssége sem a történtekben.
Logikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!