Mit tegyek, hogy ne legyen a barátom?
Lehet, h furán tettem fel a kérdést, de az a lényege, h nem olyan rég váltottam iskolát, és van egy gyerek, akit utál az osztály,meg úgy mindenki. (Okkal). Viszont új gyerek lévén bárki odajött hozzám válaszoltam neki, ha hívtak elmentem velük,de ez a gyerek félreértette a helyzetet, és azt hiszi, barátok vagyunk. Ezzel még nem lenne baj, de az már zavar, h mivel mindenki utálja, ezért engem is elkezdek kerülni az osztályban. És a legzavaróbb, hogy bárhova megyek, követ. Kerülöm, de követ. És nem tudom mit tudnék ellene tenni, mert nem szeretném megbántani, én is utálni, de szeretnék beilleszkedni.
15 éves lány
Nevetni fogtok, de nekem a munkahelyemen ugyanilyen birka emberek vannak, hogy összeáll egy keménymag és utálnak egy csomó mindenkit (engem is).
Pedig nem egy gyárról beszélünk, nem 6 általánost végzettek dolgoznak itt.
Bennem ez az első időben elég nagy megütközést keltett, hogy felnőtt emberek ennyi ostobák.
Nálunk is van ilyen okostojás típus, őt sem szeretik. Én sem kedvelem. Viszont az emberekkel nem rosszindulatú, sőt nagyon segítőkész. És nem álltam be az utálkozók sorába, mert nem rossz ember csak kicsit idegesítő a stílusa. De csomó embernek vannak idegesítő dolgai, attól még nem rossz ember.
Sajna a te osztályod is tele van ilyen utálkozó birkákkal. Az egy dolog, hogy utálják azt a gyereket, de hogy emiatt téged is utáljanak, mert utánad megy, az annak a jele, hogy totál üresfejűek között vagy. Oda meg nem érdemes beilleszkedni, hülyék után ne fuss, tele van velük a világ.
Beilleszkedési-kényszered van, ezért birkaüzemmódba váltottál!
Önbizalom hiányos kis szrdarab vagy! Mások után futkosol, mint egy senki! Ennyi az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!