Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan legyen barátom?

Hogyan legyen barátom?

Figyelt kérdés
Szóval, először is: tizennégy éves lány vagyok, és az van, hogy még sose volt barátom, de annyira kíváncsi vagyok, milyen lehet. Kiröhögni nem ér, csak nehezen fejezem ki magam, azért is hangzik ilyen hülyén. Az van, hogy mindig elképzelem, hogy milyen lehet, ha valakinek fontos vagyok (és nem a tesóm az) és megölel. Meg együtt csinálunk dolgokat, például megbeszéljük, milyen könyvet olvasunk éppen. És együtt röhögünk a Titanicon... És megcsókol, és együtt van velem... Mindegy, csak sokat gondolok erre. Lehet, hogy irtó gyerekes, de sajnálom, nem tudok mit csinálni. Szóval, légyszi, valaki írjon, hogy tiniként hogyan lett barátja/barátnője, szóval hogy ismerte meg, és kéne pár tipp, hogy mit csináljak.

2017. máj. 3. 22:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Jajj, mielőtt valaki beszól, telefonról írtam és nem direkt raktam ebbe a kategóriába... Bocsi!! :/
2017. máj. 3. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Adunk ám neked tippet, hajajj ne aggódj!

Itt az első: Nőj fel.

2017. máj. 4. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy teljesen jogos és értelmes kérdés egy 14 éves lánytól. Ebben a korban majdnem mindenkiben felmerül ez a kíváncsiság, és a kérdés, hogy hogyan is kell ehhez hozzáfogni. Sajna segíteni nem tudok, mert férfi vok, és csak 24 évesen lett barátnőm, de remélem lesznek itt idősebb csajok, akik segítenek a saját példájukból.
2017. jún. 20. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Írj nekem aztán lehet lesz belőle valami. 16f
2017. jún. 20. 15:00
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 Írj te;)
2017. jún. 20. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!