Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnám kideríteni a...

Hogyan tudnám kideríteni a batátomról, hogy meleg-e?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint elég nagy rá az esély de biztosra kéne mennem. Nem kérdezhetem meg tőle. Kb. 10 hónapja ismerem és az egyik legjobb barátom. Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. dec. 3. 00:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%

Az hittem tudjuk mi a barátság. Segítek: aki előtt önmagad lehetsz. Előtte nincs szégyelni valód. Ismeri gyengeségeidet, erősségeidet. Oda vissza.

Bud spancer filmben van "mond te neked mélyebb a hangod"

Azán a halakat sem kell megennie Budnak, hiába tudott delfinül a másik meg sirályul.

Apácának csak azért öltözött, hogy felvegye a kamionjára.

A vizilóvakról még nem is beszéltem.

Te nem mered tőle megkérdezni. A háta mögött akarsz ügyeskedni, hogy kiderítsd. Ez nagyon messze van a barátságtól.

2017. dec. 3. 11:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem hogy nem merem tőle megkérdezni csak biztos vagyok abban, vagy nem venné komolyan a kérdést vagy egy gyors "nem" válasszal letudná az egészet. Amúgy nem volt még barátnője és és nem olyan aki megnéz egy szép lányt. És tereli a témá ha a lányokról és a velük folytatott kapcsolatról van szó.
2017. dec. 3. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
vannak olyan dolgok, amiket az ember megtart magának. Ez teljesen természetes dolog. Ha el akarta volna mondani, már elmondta volna. Tartsd ezt tiszteletben. Ne akarj belőle kisajtolni egy választ.
2017. dec. 3. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
Hol laksz? Ha nagyváros, elmondhatod, mert úgyse tudja meg senki, hogy ki vagy, de ha kisváros vagy falu, akkor mond a legközelebbi nagyvárost.
2017. dec. 3. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Hát akárhogy is az lenne a legegyenesebb ha megkérdeznéd kerek perec. Ha "gyors nemmel válaszolna" szerinted az miért van?

Mert nem akarna elveszíteni ő sem, valahogy fel kéne hoznod hogy ha neked lenne meleg haverod elfogadnád, nem ítélnéd el. És akkor idővel talán magától is elmondja.

2017. dec. 3. 18:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, én nem feszegetném a dolgot. Attól, hogy valaki a barátom, még nem feltétlenül osztom meg vele a magánéletemet.
2017. dec. 4. 18:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm a segítségeteket!
2017. dec. 7. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!