Hogyan tudnám kideríteni a batátomról, hogy meleg-e?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint elég nagy rá az esély de biztosra kéne mennem. Nem kérdezhetem meg tőle. Kb. 10 hónapja ismerem és az egyik legjobb barátom. Előre is köszönöm a válaszokat!2017. dec. 3. 00:11
1/17 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány? Ha lány, és nem akar veled lefeküdni, akkor meleg. Ha fiú vagy és igen, akkor is.
2/17 anonim válasza:
Miért ne kérdezhetnéd meg? Ha olyan jóban vagytok... Persze négyszemközt. Max néz egy nagyot hogy WTF?! Nem fog megenni érte. Egyébként ha az akkor leépíted? Csak kiváncsiságból kérdezem.
3/17 A kérdező kommentje:
Fiú.
Nem olyan akitől meg lehetne ezt így élesben kérdezni.
És nem építeném le.Ugyanúgy barátok maradnánk nem ez befolyásolná.
2017. dec. 3. 01:07
5/17 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy "elég nagy rá az esély"?
Magyarázatot kérek!
7/17 anonim válasza:
Mi köze hozzá? "...és az egyik legjobb barátom"
8/17 anonim válasza:
de ha a legjobb barátom, és valamit nem akar magától elmondani nekem, akkor azt is tiszteletben tartom!
9/17 anonim válasza:
Mint Kyle Butterst a South Parkban: -B-zi vagy? Leszarom, csak akkor mondjad.
10/17 anonim válasza:
szerintem ha csajokról beszélgetnél vele, aztán pedig ráterelnéd a szót arra a kérdésre hogy volt e már barátnője, ott talán megtudhatsz valamit. egyébként meg figyeld meg hogy kiket néz meg (fiúkat/lányokat), mert abból is lehet következtetni.
miből gondolod hogy az?
hozzá tenném azt is, hogy ha minden jel arra utalna hogy meleg, az sem 100%! ezért bizalmasan kell bánnod a szavakkal hogy mit mondasz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!