Betudok még illeszkedni? Lesznek valaha is barataim?
Most vagyok 9.-es ugye most kedztem a gimit.Nem sikerult beilleszkednem.Ugy erzem mindenki megtalalta a baratait csak en nem.Probalok odamenni hozzajuk es beszelgetni de olyan mintha nem erdekelne oket amit en mondok...eleg zarkozott vagyok de probalok kitorni.Altalanosba volt 2-3 jo baratom de mar veluk is csak ritkan beszelek/talalkozok mert uj barataik vannak.nem tudom mit tegyek?!eleg rosszul erzem magam.Lesznek valaha is igaz barataim?ugy vagyok mar egy olyan baratnore akivel mindent megtudok osztani...mit tegyek?
15/l
Találj programokat, amelyek számodra is érdekesek és aki szimpi, azt kérdezd meg, hogy veled tartana e.
Ha van hobbid, amely látványos, egyedi, szép....kicsit villogtassad kapcsolatteremtési célból;)
Célszerű lett volna alaposan átgondolni hogy hova méssz továbbtanulni. A saját osztályodban eddig nem jártál sikerrel.
Valamin változtass!
Biztosan kialakul majd. Én is így voltam középsuliban tök sokáig, úgy éreztem ki vagyok közösítve meg nem tudok beilleszkedni, aztán azt vettem észre úgy a 3. évben hogy a többiek barátkozni kezdtek velem, keresték a társaságom. Ha látják rajtad, hogy egyedül is jól elvagy és nem idegeskedsz azon, hogy nem olyan vagy mint a többiek, akkor veled akarnak majd barátkozni.
Nekem még mostanában is így van, ha új társaságba kerülök mindig van egy-két hasonló beállítottságú ember akik odajönnek hozzám beszélgetni csak úgy. Nem tudom miért, meg is szoktam lepődni pont mert én is mindig ilyen nehezen beilleszkedő voltam. De lehet hogy pont azt látják, hogy egyedül megállom a helyem és emiatt.
Szóval ne aggódj, ez változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!