Hogyan kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Egyetlen olyan barátnőm van akivel tényleg nagyon sok közös tulajdonságunk van. Mindig őszinte vagyok vele, de ő folyton hazudozik. Tudom most mindenki azt mondja magában, hogy ez nem is igazi barátság, de pedig az. Én nem igazán tudom ilyenkor hogyan kell ezt nyugodtan kezelni. Én ilyenkor nem tudok olyat mondani, hogy mennj el a pi*be vagy, bármilyen sértőt. Hogyan kezeljem ezt? 13/l2017. nov. 11. 17:23
1/2 anonim válasza:
nekem is volt ilyen "barátom" sokat köszönhet nekem mindig ha kellett ott voltam akár hajnalban is ő nem aztán betelt a pohár és felvilágosítottam a dolgokról.
Keress igazi barátokat ezt meg hanyagold
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hanyagoljam...
Szegénynek az egész családja lelkisérült, és ő a váltótársam versenyen
2017. nov. 14. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!