Párom,gyermekeim....-voltak nehézségeik,mindig kihúztam őket a hullámvölgyből.
Néha sajnos én vagyok érzelmileg egyedül...
?
/N.
Nincs, viszont én sehol nem lennék a családom nélkül, sőt őszintén bevallom, hogy anyum nélkül konkrétan hajléktalan lennék... Ez van... Neki igyekszem a lehető legtöbbet segíteni, de amit neki köszönhetek, 100 év alatt se tudnám visszaadni.
Olyan emberből viszont több is van, aki rengeteget köszönhet nekem, ezen emberek zöme is családtag. A sógoromnak például többször is segítettem melót találni, az egyik nővéremnek pedig a gyerekeivel foglalkoztam sokat (éveken keresztül), amíg ő beteg volt. Jelenleg a másik nővéremnek segítek rengeteget, többek között gyakorlatilag én gondoskodok már lassan öt éve a kutyájáról, mert ő sokat dolgozik a párjával együtt. Ő valamennyire igyekszik ezt a segítséget visszaadni, ellentétben a másik nővéremmel.
Ez a helyzet röviden.
A fiam, mert ha én nem vagyok meg az anyja akkor ő sincs :)
De ez igaz bármelyik családra.
Igen,egy (volt) baratnom.
Ha akkor nem allitom fel a padlorol mar reg depresszios lenne,rosszabb esetben mar ongyilkos lett volna.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!