Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy érjem el azt, hogy velem...

Hogy érjem el azt, hogy velem barátkozzanak és ne a házi feladat miatt?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim csak azért barátkoznak velem, hogy lemásolhassák a házim. Ha nem engedem, akkor elmondnak mindennek és pletykákat terjesztenek rólam.
2017. nov. 9. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg, miként oldják meg a feladatot és ha ezt nem értékelik, sz@rd le őket, mert csak érdekemberek, semmi több.
2017. nov. 9. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Hiába, mert ha egyszer segítek, úgy gondolják h bármikor lemásolhatják
2017. nov. 9. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Barátaid? Akik pletykákat terjesztenek rólad és lehordanak mert épp nincs hasznuk belőled?

Szerintem ők nagyon nem azok.

Nem tudom hány éves vagy, de biztos van olyan ember az osztályban aki nem erre megy és normális, csak őket általában senki nem veszi észre. Szerintem keress más társaságot, és ne hagyd magad kihasználni.

Oldják meg csak a házi feladat ők maguk!

2017. nov. 9. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, arról nem beszélve hogyha kiderül hogy folyamatosan rólad másolják a házit (merthogy a tanár nem hülye és felfog neki tűnni hogy mindenkinek ugyanaz van leírva) akkor neked is bajod lehet belőle. Szerintem annyit nem ér.

Én nem hagynám magam.

2017. nov. 9. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Te se írj házit, hanem csak szünetben előtte, vagy te is másold másról. Mindjárt nem tudnak kihasználni.

Anno még gimiben velem is ez volt, hogy mindenki jött hogy "had másoljam le" aztán meguntam, és utána hiába kérdezték, mondtam hogy én sem csináltam meg, és vagy ott helyben írtam meg, vagy én is másoltam. Vagy ha karikázós ilyesmi volt, akkor csak random bekarikáztam gyorsan óra előtt.

2017. nov. 9. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:

# 2

Írom, hogy mutasd meg, hogyan kell megoldani a feladatot és nem lemásolni engedni, azt egy növény is tudja lassan.Évekkel később meg el is fogod tartani őket fizudból???

Semmi másolás csak okítás vagy lesz@rás.

Érted?

2017. nov. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!