Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szóltok ahhoz, ha valaki...

Mit szóltok ahhoz, ha valaki elhív titteket karácsonyi vacsorára, viszont kiköti, hogy mit vigyetek magatokkal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár véleményre lennék kíváncsi. Barátnőm elhívott a karácsonyi vacsorájára. Bármikor, ha mentünk a párommal hozzájuk, sosem mentünk üres kézzel (általában bort vittünk). Most viszont kikötötte, hogy vigyünk alkoholt is meg sütiket is. A kérdésem, hogy ez tényleg normális, vagy csak én tekintek arra ferde szemmel, hogy elhívnak vacsira, de kikötik a párjával, hogy mit vigyünk?

2017. nov. 7. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha meghívnak gyakran megkérdezzük, hogy mit vigyünk, például nassolni vagy alkoholt. Én nem akadnék fenn ezen, ha jó a viszonyotok.
2017. nov. 7. 14:02
 2/3 Firedoom ***** válasza:
100%
Nalunk ez igy mukodik mar evek ota, ha ismerosok jonnek hozzank en is mondom mit hozzanak, ha en megyek hozzajuk akkor ok is mondjak. Szerintem ez igy teljesen termeszetes. Nem kell mindent a hazigazdanak magara vallalnia
2017. nov. 7. 16:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Ok köszi :)
2017. nov. 7. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!