Lányok, ti mit vettetek/vesztek a BFF-eteknek karácsonyra? SOS!
Azt beszéltük a barátnőmmel, hogy Januárban ajándékozunk és nem tudom, hogy mit vegyek neki...
Esetleg tudtok olyan oldalakat, amiről barátnőknek jó ajándékokat lehet rendelni és megérkezik Januárra???
Előre is köszi!
4# Úgy tudom bunkó dolog használt holmit adni ilyenkor.
Mondjuk vehetsz neki egy szép telefontokot.
Az az igazság, hogy tudom, hogy mit szeretne vagy minek örülne, de nem tudom, hogy hol lehet olcsón beszerezni. Valaki írta a telefontokot, annak is örülne, de iphone 6-ja van és nem igazán árulnak az ilyen telefonokhoz tokot.
Azt tudom, hogy valami smink cuccnak örülne, de viszont azt nem tudom, hogy pl.:rúzsnak, szempillaspirálnak stb.
Arra voltam kíváncsi, hogy mások mit adnak karácsonykor a barátnőiknek és abból merítenék ötletet.
Nemsokára elmegyek a dm-be és ott nézek neki dezodort, vaxot, amit tudom, hogy nagyon szeret, meg alapozót, ilyesmiket.
Szerintetek ez jó ötlet?
Próbáltam keresni olcsón BFF-es nyakláncot, amiből mindkettőnknek lehetne egy, de nem találtam olcsón.
Köszönöm az eddigi válaszokat és várok még többet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!