Feleségek, Anyukák: ti mit vettetek karácsonyra a gyerekeiteknek, férjeiteknek?
20 hónapos fiamnak: kisautók pályával
férjemnek: memóriakártya a telefonjába.
2 éves lányomnak : játék konyhát, LEGO DUPLOT, Mesekönyvet
Férjemnek: Egy új laptopot ( jövő év elején tervezte lecserélni, de én most megvettem neki.Lesz meglepetés!)
Férjemnek parfümöt vettem.
Gyerekünk még nincs.
paromnak masszazs utalvany, es magamnak sexy ruha karacsony estere:)) ezt o keri mindig, ugyhogy orulni fog
tobbet nem engedhettem meg, még a honapban nevnapja lesz, arra is kap ajandekot, ami különlegesebb lesz, mert egy korabbi nevnapjan volt az elso talalkozonk, es fuzodik hozza egy tortenet:))
A gyerkőc legot kap.
A férjem szerszámos ládát, meg egy kis pálinkát, ami szív alakú üvegbe van. Mondjuk kicsit aggódok, mert a ládát hetek óta mondogatja hogy kéne vennie mert eltört az övé, de sose veszi meg mert most kell fontosabb dolgokra a pénz. Ezért gondoltam hogy megkapja tőlem, de rossza a memóriám, így nagyobbat vettem mint ami neki van, meg amit ő akart venni. :( Remélem így is jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!