Mi lehet annak az oka, hogy nem szól hozzám az egyik barátom?
Amikor megkérdeztem tőle mi a probléma csak annyit mondott, hogy gondolkozzak el rajta és megtudom.
Úgy érzem nem vétettem ellene semmit.

Ha tényleg nem csináltál semmit akkor mond meg neki, hogy lehet valaki talán meg keverte a kakit, ami elő fordulhat..ha meg nem hiszi el akkor szégyellje magát.
De lehet elfelejtetted a szulinapjat.

Ez előzőnek igaza van!!!
Velem egyszer az alábbi történt:
Egy buliban rám nyomult egy pasi, aki tetszett a legjobb barátnőmnek. Vagyis tetszettek egymásnak, de mivel a lánynak volt barátja, ezért nem jöttek össze.
Én nem akartam semmit a fickótól, nekem igazából ellenszenves is volt, nem értettem, a barátnőmnek mi tetszik benne, volt vagy 165 centi az egész pasas...mindenesetre miután berúgott, bepróbálkozott nálam, én meg nemet mondtam neki.
Hónapokkal később derült ki, hogy azt hazudta a barátnőmnek, hogy ÉN rámásztam és le akartam vele feküdni. A barátnőm meg persze ahelyett hogy megkérdezte volna tőlem, neki hitt :( Utána rájött, hogy a hapsi egy hazug szemét, és mikor megbeszéltük, mondta is, hogy nekem hisz, de előtte eszébe sem jutott, hogy meg is beszélhetné velem :(
Nekem ez nagyon szarul esett. Lehet, hogy a ti esetetekben is ez van. Próbáld meg kiszedni belőle hogy mi a gond, mert tuti ilyesmi van a háttérben, akár el is mesélheted neki ezt a példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!