Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet annak az oka, hogy...

Mi lehet annak az oka, hogy nem szól hozzám az egyik barátom?

Figyelt kérdés

Amikor megkérdeztem tőle mi a probléma csak annyit mondott, hogy gondolkozzak el rajta és megtudom.

Úgy érzem nem vétettem ellene semmit.

2017. nov. 5. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

Ha tényleg nem csináltál semmit akkor mond meg neki, hogy lehet valaki talán meg keverte a kakit, ami elő fordulhat..ha meg nem hiszi el akkor szégyellje magát.

De lehet elfelejtetted a szulinapjat.

2017. nov. 5. 23:07
 2/2 anonim ***** válasza:
88%

Ez előzőnek igaza van!!!

Velem egyszer az alábbi történt:

Egy buliban rám nyomult egy pasi, aki tetszett a legjobb barátnőmnek. Vagyis tetszettek egymásnak, de mivel a lánynak volt barátja, ezért nem jöttek össze.

Én nem akartam semmit a fickótól, nekem igazából ellenszenves is volt, nem értettem, a barátnőmnek mi tetszik benne, volt vagy 165 centi az egész pasas...mindenesetre miután berúgott, bepróbálkozott nálam, én meg nemet mondtam neki.

Hónapokkal később derült ki, hogy azt hazudta a barátnőmnek, hogy ÉN rámásztam és le akartam vele feküdni. A barátnőm meg persze ahelyett hogy megkérdezte volna tőlem, neki hitt :( Utána rájött, hogy a hapsi egy hazug szemét, és mikor megbeszéltük, mondta is, hogy nekem hisz, de előtte eszébe sem jutott, hogy meg is beszélhetné velem :(

Nekem ez nagyon szarul esett. Lehet, hogy a ti esetetekben is ez van. Próbáld meg kiszedni belőle hogy mi a gond, mert tuti ilyesmi van a háttérben, akár el is mesélheted neki ezt a példát.

2017. nov. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!